fredag 6 november 2015

Restaurang stockholm söder

Boka gratis på tre klick! Om guiden till bästa restaurangerna på Södermalm Guiden till bästa restaurangerna på Södermalm uppdateras löpande. Stockholm And Over 1M Movies Are Waiting For You.


Söder som inte får missas (och som vi har missat). Säg även till om du ser några felaktigheter i guiden.

Var vill du äta ikväll? Vi erbjuder utsökt mat och förstklassig service i en varm och trevlig miljö. Köket tillreder även pastarätter och barnen har en egen meny med glass till efterrätt. På söder finner du denna pärla, där vi serverar middag och brunch i mysig miljö.


Njut av vår uteservering under sommaren. Vi strävar alltid efter att skapa den bästa atmosfären för våra gäster i kombination med god mat och bra service. Menyn består av tal smårätter så som lufttorkat marinerat oxkött och råbiff till persiljesallad och vitlöksmarinerade grönmusslor.

Hos oss är matupplevelsen och utsikten i fokus. Fler än restauranger. Se betyg, recensioner och bilder. Med Thatsup hittar du stans guldkorn.


Här får du både våra egna och läsarnas bästa lokala tips. Guidens syfte är att lyfta fram restauranger som bjuder på en trevlig upplevelse hela vägen från köket och servicen till miljön och atmosfären, till ett bra pris. Här är vi, och har alltid varit, kompromisslösa.


En plats för dig som vill njuta av god mat, koppla av eller fira tillsammans med vänner. Spiros och Yvonne Matsaidonis hälsar dig välkommen till Kamarina! Du hittar oss på Söder , mitt i Brunogallerian på Götgatan.


Läs vår lista med de bästa restaurangerna i detta område. Här finner du äkta italiensk mat som är gjord på. Vi har öppet alla dagar i veckan.


Vi får många frågor varför vi inte bokar fler bord. De flesta av våra gäster kommer till restaurangen på drop-in.

Hade vi tagit bokningar på alla bord hade vi inte kunnat ha någon drop-in alls, vilket då innebär att man inte skulle kunna äta hos oss spontant. Vänligt italienskt kvartersrestaurang, med espri och mustighet – generösa portioner pasta, vitello tonnato, havsabborre och chokladfondant. Hit kommer du för allt från lunch, middag och tapas till barhäng med vin, bubbel. En genuin kvarterskrog och bar på Södermalm!


Veganistan strävar efter att vara en komplett guide till allt veganskt i stan. Restaurang och bar Söders hjärta i hjärtat av söder. Vi hjälper dig hitta de bästa restaurangerna och butikerna där du bor. Att en restaurang ges namnet Krogen Soldaten Švejk är en utmaning i sig.


För huvudpersonen i Jaroslav Hašeks berömda roman “Den tappre soldaten Švejks äventyr under världskriget” är en karaktär som inte bara driver överheten till vansinne, han vet även hur ett fylligt humledoftande öl skall smaka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg