onsdag 15 november 2017

Flexilight prima

Flexilight Prima Underlagsduk. Du får en extra säker skarvning och duken har dubbla klisterkanter av SBS-asfalt. Se bifogad PDF för monteringsanvisningar. Asfaltdukens ovan- och undersida är belag-da med en filt av polypropen och produkten är helt sandfri, något som bidrar till renare arbetsplats och mindre risk för repor på plåtdetaljer. Decra, Shingel, betongpannor eller liknande.


Förutom att bredden på duken gör den snabb att lägga, så är den ett bra alternativ för vädermässigt utsatta områden.

De starka dubbla klisterkanterna ger en extra säker skarvning. Kondens kan därför bildas på undersidan av det fasta underlaget, t. I en oisolerad och välventilerad takkonstruktion medför detta normalt inga problem. UNDERLAGSDUK FLEXILIGHT KLISTERKANT. Underlagsduk med klisterkant som är vattenavledande och används på underlag av trä under överläggsplattor. Typ-, parti- eller serienummer eller någon annan beteckning som möjliggör identifiering av byggprodukter i enlighet med artikel 11.


Produktionsdatuse produktemballage 3. Vid lutningar under 18° skall alla tvärgående skarvar klistras med Icopal Taklim eller Icoklister. Dessa produkter används även till plåtbeslag och stosar.

Skillnaden är att BAS har en självhäftande klisterkant tillsammans med en folierad infästningskant. Nu under jul och nyår så har de flesta av oss semester så det kommer ta längre tid innan vi svarar. Vi önskar er alla en trevlig helg och ett gott nytt år. Belysningssystemet ger dig verktygen – energisnåla och utvecklade för nordiskt klimat.


Kan användas på taklutningar ned till 6°. Genomtänkt materialsammansättning och bästa kvalitet. Sök bland alla inlägg. Det sker ett takbyte i våran BRF. Divoroll Prima är ett slitstarkt underlagstak med mycket lågt diffusionsmotstånd som kan läggas på råspont eller monteras frihängande.


Luftspalten under underlagsduken kan användas till ökad isoleringstjocklek. Jag har några ränndalar och när jag läser. Och du kan lägga fler tak på samma tid.


Les matériaux de qualité et la finition graphite brillant assurent une agréable ambiance dans la salle de bains. Le meuble bas prémonté est doté de deux grandes exte. ICOPAL FLEXILIGHT BAS En robust underlagsduk med års materialgaranti.


Här hittar underlagstak, vinkelrännor, nockban fågellister, lagningstejp, takisolering m. Ny underlagspapp flexilight prima. Ny komplett vattenavrinning samt nya fotplåtar. Nytt ytskikt mjöbäck betongpannor blank svart.

Vi lämnar nu en nöjd kund och tackar kunden för förtroendet att utföra detta jobb. Våra varumärken betyder kvalitet, trygghet, hållbarhet och inte minst att välja klokt. Man kan säga att – vi tar ett större ansvar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg