onsdag 25 november 2015

Roliga dikter om arbetskamrater

Behöver du förslag för roliga dikter ? Då har du kommit till rätt ställe. Vi har samlat flera roliga dikter som kommer få dig att skratta. Att gå till jobbet är inte alltid det roligaste, men denna lista är!


Kolla in dessa roliga citat om jobb som både kan ge dig ett gott skratt och lite. Ljuset pressar sig igenom luften.

Och dansar på olika objekt i omgivningen. Den ultra höga basen slår. Det en tid att ha roligt och fira det faktum att de arbetsdagar pensionären är ett minne blott. Medan alla andra är helt enkelt att uttrycka sina önskemål, kan det vara festens genom att recitera en humoristisk dikt som fortfarande hedrar pensionären i en kul men uppriktig. De flesta är rätt korta, och.


Alla roliga dikter samlas här. Saknaden kommer att bli stor. Hon kommer att få denna dikt utav mig men jag vet inte om den.

Skall snart sluta på mitt nuvarande demens boende för äldre. Jag skulle vilja ha en bra dikt som jag kan skriva på ett kortet till mina arbetskamrater. Denna arbetsplats skulle jag inte vilja lämna, men för att jag skulle få en fast tjänst så måste jag. Kan ju berätta att dessa arbetskamrater är nog de bästa som finns. Att arbeta tillsammans är inte alltid lätt.


Men dessa citat om samarbete kan uppmuntra dig och dina kollegor att göra något bra tillsammans. Citaten handlar om svårigheterna med samarbete – men också vikten av det. Ingen människa kan själv göra stora saker, det krävs att vi människor samarbetar. Vykort i Aformat 1x 1mm.


Textförfattare: Siv Andersson. Om du fortsätter att använda vår webbplats antar vi att du godkänner detta. För första gången på trettio år kommer ett urval av Anna Ahmatovas dikter ut i nytolkning. Hon drabbades hårt av omvälvningarna och katastroferna i Ryssland. Ordspråk om livet, kärleken eller sånt som man bör eller inte bör göra.


Anna Maria Lenngren, en diktare som alla kanske inte känner till eftersom de hellre läser ledarskapslitteratur och Chef, än gamla. Om man önskar läsa upp en utvald dikt under begravningsceremonin kan det vara en god idé att på förhand avtala om detta med prästen eller den borgerliga officiant som håller i ceremonin. Men vilken dikt till begravning ska man då välja?

Frun klagar till sin man om att hennes bröst hänger, hyn är rynkig och att rumpan är för stor och frågar om han kan ge henne en komplimang för att muntra upp henne varpå han svarar: “Din syn är det i alla fall inga som helst fel på! Nummer Ett medelålders gift par par var på en silverbröllopsresa. Så om ni har några sköna dikter som rimmar på lager så skriv gärna.


Det är alltid fint med lite dikter som rimmar. Dikterna får handla om precis vad som helst. Så öppna era sinnen och skriv! Tänk på att dikterna ska ha ett formellt och bra språk! Vad tycker ni om dikter ? Grattis på födelsedagen texter och fraser, grattis på födelsedagen text till en vän, till älskling, födelsedagsönskningar, födelsedag hälsningsfraser.


Roliga ordspråk och citat. Vetenskapliga fakta om jultomten och hans bravader: Inga kända arter av renar kan flyga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg