torsdag 19 november 2015

Mood hårfärg hemsida

Mood hårfärg hemsida

Missa inte Black Weekend hos Stayhard med upp till rabatt. Nu har vi fyllt på lagret! Hos KICKS hittar du hårfärg från ledande varumärken, såväl i butik som på nätet.


Bli medlem och få på ditt nästa köp. Alltid fri frakt vid köp över 5kr. Köp idag skickas imorgon! Hårtoning, färgning, färginpackning (färgbomb), Välj efter din färgnyans här. Välkommen till MOOD Stockholm, huvudstadens naturliga träffpunkt.


I vår inspirerande galleria kan ni njuta, shoppa och umgås, allt under under samma tak. Hos oss kan du enkelt och billigt handla mat online. Vi har ett brett sortiment av mat och dryck och självklart ett stort ekologiskt utbud. De populära färgerna blandas med en gel som gör dem lätta att applicera och ger ett hållbart, jämnt och skimrande resultat!


Sugen på frukost, lunch, middag, fika eller after work? I huset hittar du allt från gigantiska kanelbullar och hälsoinriktad mat, till asiatiska. Det är populärt att färga håret och i Europa färgar mer än av kvinnorna och 5- av männen sitt hår ungefär 6-gånger per år. Kall blond hårfärg - allt om anti-yellow trenden!


Blont hår Bort med gula toner - tipsen när du färgar håret hemma! KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande.


Mood hårfärg hemsida

Hitta det du söker på Mood. Hoppas du vill vara med och förändra utveckling på planeten vi lever på, till det bättre. Nyheter och erbjudanden på hårvårdsprodukter.


Jane Hellen har alltsedan lanseringen gjort det möjligt för alla att få fräscha, ständigt aktuella hårvårdsprodukter till god kvalitet och bra priser. En tysk studie visade att höga halter av kemikalierna i hårfärg tränger in i hårbottnen och sprids i kroppen. I studien mättes halter av ämnet TDA i urinen timmar efter hårfärgning. Studien visar att den som färgar sitt hår får i sig de högsta halterna – inte frisören. Hur vet man om man är allergisk mot hårfärg ? Allergi mot hårfärgningsämnen märks ofta genom att eksem, blåsor och rodnader uppkommer i hårbotten, hårfästet, i ansiktet, på öronen eller på halsen och nacken.


Svullnader kring panna och ögon förekommer också. Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna. Nedan visas ett exempelutbud. Medlemskap i tre nivåer. Varje krona du handlar för ger dig en poäng – och ju mer poäng du samlar, desto högre nivå och.


Hårfärg från våra varumärken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg