måndag 30 november 2015

Sj tradera

Boka din resa mellan Göteborg och Stockholm med MTR Express – Det moderna snabbtåget. Sveriges två största städer. Sitt avskilt i våra suites! SJ personvagn äldre klass. Betalning inom fem dagar.


Sista minuten-tåg är för dig som är student, under år eller pensionär och kan boka resa max timmar innan avgång. Läs mer om sista minuten här! SJ strl i kanonskick! Ange två orter i rullgardinsmenyerna nedan.


Hörde ett rykte av en släkting idag att man inte kan köpa tågbiljetter längre på tradera , något med att de skall vara personliga pga att folk köpt billigt och sålt på tradera. Någon som hört något om detta? När jag kollar på tågbiljetter till imorgon, finns det ovanligt många med kr som pris med tanke på att det är måndag. SJ erbjuder flertalet tågbiljetter.


Sj tradera

Bl a Sista minuten, lågpriskalendern, pendlar- och årskort. Se tid för biljettsläpp och hela utbudet biljetter här! SJ använder cookies för statistik, marknadsföringsändamål samt för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Starta Mobilt BankID på den enhet där du har appen installerad för att identifiera dig.


Nu tar SJ ett nytt stort steg för att utöka servicen till resenärerna. Hittills har biljettauktionerna stängts sex timmar före tågets avgång. För att resenärerna lättare ska kunna planera sin resa kommer samtliga auktioner avgöras och avslutas under en ” SJ -timme”, mellan klockan 21.


Har du problem med att logga in? Det har vi sammanställt på denna sida! Just nu är vi inloggade och gäster (totalt 55). Jag tycker att SJ gjorde ett stort misstag genom att lägga ned stationer, även om jag förstår varför.


SJ är numera ett vinstdrivande företag som vill ha in pengar, stationer och bemanning av personal kostar, men internet är gratis (ur deras synpunkt). Sj -biljetter på tradera , resa med hund? Jag tänkte åka till från Göteborg C till Södertälje Sy genom att köpa en biljett från SJ hos tradera.


Min fråga är kommer jag att få stiga av när jag väl är framme i Södertälje eftersom det står Södertälje Syd Ingen påstigning. Sedan har vinnaren länkats tillbaka till SJ för att betala resan. Många av de tågbiljetter som vi visar här på Tågbiljetter. Dessa biljetter auktioneras ut mellan klockan 21:och 21:4 två dagar innan tåget går och brukar kosta under 1kr. Vi hjälper både privatpersoner och företag.


Tradera har auktionerat resor de fått av oss. Vi kan hantera stora och skrymmande paket. Vi har 7resultat för Modelljärnväg till salu till de bästa priserna. Den billigaste annonsen finns tillgänglig för Kr. Kolla alla annonser från.


Sj tradera

Resor den juli blir därmed de sista som går att köpa via nätauktionen. Anledningen till SJs beslut vet jag inte. Ta del av rabatter och skaffa Studentkortet här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg