torsdag 12 november 2015

Efter första dejten är han intresserad

Men ju längre tiden går efter dejten , desto mer nervös blir du. Din dejt har inte ringt, och själv vågar du inte heller. När ska man egentligen höra av sig efter dejten ? Vi frågade vår dejtingpanel.


Anna: Ja, om du verkligen är intresserad. Om han föreslår ny tid och plats efter varje avbokning så är det ett gott tecken.

Men efter fjärde eller femte inställda dejten så är det kanske dags att leta sig vidare. Han kommer ihåg saker. Om han efter första dejten minns var du jobbar och att din katt heter Snosan så är det ett väldigt gott tecken. Men när den första nervositeten lagt sig är det väldigt sannolikt att din dejt är uppmärksam på även de minsta detaljerna du nämner eftersom hen helt enkelt är väldigt intresserad av dig. Alla killar är exakt likadana så därför hör han av sig precis timmar efter dejten Är du intresserad så är det inget brott att skicka ett sms för att tala om det, han blir glad.


Skulle han vara osäker så lär ditt sms inte ändra på det. Det är alltid pirrigt att dejta någon ny. Man kan känna sig osäker – hur vem man att dejten verkligen är intresserad ? Det finns några grundläggande tecken att spana efter som kan vara en signal på att dejten verkligen är intresserad av dig.

FEM tecken på att hen är intresserad : – Du får träffa hens vänner. Tecken på att han inte är intresserad av dig på första dejten. Ta reda på signalerna här. Faktum är att sms och internetdating har gjort det lite enklare. Att skicka ett meddelande kan i många fall kännas lättare, särskilt om den andra personen skulle visa sig vara mindre intresserad än man först trott.


Fördelen med ett meddelande eller sms är att du kan höra av dig relativt fort efter daten, utan att verka alltför. RÅD: Hade personen sagt att han eller hon hör av sig eller att de föreslår en ny dag att ses så hade allting varit lugnt och du kunde fortsatt skriva och hålla kontakten så att du kan ta dig till nästa dejt. Men i och med att personen inte gav något nytt förslag så signalerar de automatiskt att de inte är intresserade.


Här kan du läsa om säkra tecken på att han gillar dig – och vad du ska leta efter ! Enligt mig själv att han bara vill ha lite sex sen dumpa. Det har alltid varit han som hört av sig efter de första två dejterna och han som skrivit å frågat ofta till mig. Hjälp mig bli klarare i huvudet tack. Om jag ska skriva till han eller glömma det bara då jag inte är intresserad av att bara ha sex. Lägg ner lite omsorg så han förstår att du i alla fall är en smula intresserad.


Tänk igenom bra frågor till honom i förväg – och undvik pinsamma pauser. Det gör inget om frågor kan ledsaga dig i din undran om vem han är och om han är okej. Lektion 4: Undvik tabbar. Er andra dejt behöver inte vara så komplex – bara kaffe är okej!


Om han eller hon säger ja, betyder det att er dejt gick bra!

Efter första dejten kan det vara svårt att se om kvällen gick bra. Leta efter dessa tecken på en bra första dejt så kommer det inte att uppstå några frågetecken! Mohammad är dejtingexpert, men hans problem när det kommer till tjejer är att han gillar bufféer. Ema tjejen som får honom att falla?


Sjuksköterskan Rosanna är van vid att ta hand om alla andra, men nu vill hon sätta sig själv i första rummet. Dejten Zacke blir betagen av henne, men håller han måttet? Då killen inte hörde av sig heller efter första dejten. Ja då gjorde jag i början så att jag sket i det, och aldrig hörde av mig. Då tänkte jag att han säkert inte va intresserad så varför lägga krut på att säga att jag inte var det heller?


Gillar han dig så kommer han att höra av sig, och förmodligen mycket snart. Hör han av sig om en vecka så är han inte intresserad. En sak som tyvärr är orättvis i det här samhället är att kvinnor som hör av sig riskerar att känna sig, och även uppfattas som, besatta eller liknande larv. Man brukar säga att ett enkelt test för att undersöka om det ligger attraktion i luften är att dra ett halvdant skämt.


Skrattar han hjärtligt åt det så kan han mycket väl vara intresserad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg