torsdag 12 november 2015

Maybe app funkar inte

Microsoft Store startar inte Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Om appen visas på hemskärmen men den är mörk eller har vita rutor och grå linjer ska du inte radera appen. Starta om enheten, öppna App Store och hämta appen igen.


Läs om hur du startar om din iOS- eller iPadOS-enhet, Apple Watch eller Apple TV. Om du raderar en app kanske du förlorar innehåll som är kopplat till den.

Om du inte har aktiverat automatiska uppdateringar kan du öppna App Store, gå till fliken Köpt och sedan öppna en apps produktsida för att se om någon uppdatering är tillgänglig. Telenor app funkar inte. På grund av tekniska problem hos BankID går det just nu inte att identifiera sig med BankID.


Jag förstår att detta funkar efterom jag just gjort det. Men det är inte använbart, det är inte bara att flytta över filer, jag har ett stort antal program kopplade till mitt konto som då måste installeras om. Alla inställningar och konfigureringar måste även göras om.


Inte heller Vimeos app fungerar.

Det bara snurrar -söker o vill ladda- men startar aldrig. Testa följande steg om något av nedanstående problem uppstår med en app som har installerats på telefonen: Den kraschar. Den fungerar inte som den ska. Om det är en snabbapp som inte fungerar testar du dessa felsökningssteg i stället. Windowsdatorn fu dock.


Leta upp och tryck på den app som inte fungerar. Om tillgängligt trycker du på. Avinstallera appen och installera om den. Med Alert Alarm App i din mobil har du full kontroll på ditt Alert Alarm, var du än är.


Tänk att du har haft en morgon när inget gått som det var tänkt. Halvvägs dit slås du av tanken larmade jag på? Apple och iOS erbjuder inte möjligheten att lösenordsskydda appar på samma sätt som Android.


Men på senare versioner av iOS har det blivit möjligt att skydda inloggningen i en app med hjälp av Touch ID eller lösenord. Befintliga versioner av programmet fortsätter att fungera tills de avvecklas, vilket i allmänhet sker tidigast månader efter en release men kan tidigareläggas om det finns anledning, t. Om Netflix inte fungerar kan du ha stött på ett nätverksanslutningsproblem, ett problem med enheten eller ett problem med din Netflix- app eller ditt Netflix-konto. För att fortsätta titta ska du först kontrollera om det visas någon felkod eller något felmeddelande på skärmen.

Ange koden eller meddelandet i sökfältet nedan. Min poängsumma stämmer inte i appen, jämfört med sj. Min pendlarbiljett syns inte i appen? Appen hakar upp sig när jag köper biljett. Vad det handlar om är att du alltid kan ändra hur du har betalat för något.


Men så händer något som gör att du hellre vill dela upp. Välja om nästa avsnitt ska startas automatiskt eller inte - i inställningarna längst ner. Där kan du också välja en lägre videokvalitet om du surfar med begränsad datapott.


För bästa videokvalitet rekommenderar vi anslutning via trådlöst nätverk (Wi-Fi). SVT Barn-appen innehåller inga köp inuti appen (inga in- app purchases). Räkna alltså inte med att använda Hälsa som en fristående app. Du kan visserligen lägga in hälsodata manuellt i Hälsa (se nedan), men det är inte särskilt smidigt. Appens utformning bygger på att du i första hand samlar in dina data genom andra appar.


Hoppas ni kan hjälpa mig det är så att efter uppdatering till Swedbank App går det inte logga in är det mer en jag som har samma problem eller? Kan någon som är mer kunnig en mig hjälpa. Microsoft Edge är en utmärkt webbläsare efter Anniversary Update men den är inte felfri.


Vissa inställningar kan snabbt leda till krascher som gör att webbläsaren inte ens kan öppnas igen — men vi har lösningen på detta. Innan du lämnar in mobilen på reparation eller bestämmer dig för att inhandla en ny modell kan du dock försöka fixa problemen själv med de här enkla knepen. Så funkar mobilen utan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg