onsdag 11 november 2015

Gift vid första ögonkastet säsong 1

Gift vid första ögonkastet England. Skulle du gifta dig med en total främling? En grupp singlar låter en expertpanel hjälpa dem att hitta sin perfekta partner.


Norska singlar söker kärleken genom att gifta sig med en total främling. Sex singlar som har provat allt i jakten på den stora kärleken, matchas ihop av ett expertteam. Första gången de ser och träffar varandra är då de gifter sig. Kan kärlek uppstå vid första ögonkastet ? Och hur blir den första kyssen?


Mats, och Elizabeth, 59. Vi sa faktiskt båda ja, sen levde vi ihop. Men sen kom vi fram till att vi har så olika värderingar och ser olika på relationer. Det upplevde jag det som, sade.


Detta är min första reflektion av första avsnittet. Inte så mycket att reflektera över men i kommande avsnitt händer nog mer. Hoppas ni tycker om videon. Ni får gärna dela gilla och kommentera.


Ställ mer än gärna frågor gällande min medverkan :) Instagram- sam. Bråken när kamerorna inte var på. Kärleken efter tv-äktenskapet.


Gift vid första ögonkastet säsong 1

Som ni märker är jag ganska irriterad över detta avsnitt. Förstår inte vad experterna förväntar sig av mig efter så få timmar som gift ! Det sociala experimentet är på världsturné. Träffa singlar i Australien som söker.


Beslutet närmar sig med stormsteg. Snart måste paren välja om de vill fortsätta vara gifta med varandra eller skilja sig. Annabelle och Vebjörn får barnbesök och får känna på hur det skulle kunna vara att vara föräldrar. GIFTA VID FÖRSTA ÖGONKASTET – VAD HÄNDE SEN? Jag ramlade över en artikel om hur det gick för de sex deltagarna som gifter sig med varann i den svenska versionen av tv-serien ” Gifta vid första ögonkastet ”. Inget av de tre paren höll efter inspelningen var slut.


I artikeln berättar de varför. Nu kan det ha gett resultat. I senaste avsnittet hettar det till ordentligt mellan ett par. Vi sa att nu ska vi ta det lugnt, men så gjorde vi inte det, säger Sofia Lundblad i programmet. Till skillnad från de flesta par som deltagit i såpan valde de att fortsätta tillsammans.


Och förra sommaren kunde de berätta att de väntade en pojke. Men fyra månader in i graviditeten drabbades paret av plötsligt missfall. Seriepremiär i SVTi kväll kl 22!


Gift vid första ögonkastet säsong 1

Och i SVT Play kan du ligga steget före och se avsnitt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg