onsdag 22 april 2015

Första hjälpen väska biltema

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag! Hitta ditt närmaste varuhus.


Första hjälpen väska biltema

Väska från kända varumärken! På Boozt hittar du över 6märken. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. Det enklaste sättet att få med sig det mesta man kan behöva är att köpa ett första hjälpen -kit.


Vi har testat åtta kit som alla är innehållsmässigt passande att ha med i bilen, inte bara som akut första hjälpen utan också som mobilt apotek för allehanda småskador. Förbered dig för både fritid och arbete oavsett väder! Arbetskläder, arbetsskor och skyddsutrustning tillsammans med vardagskläder och. En mycket välfylld första hjälpen -kudde med lättförståeliga, informativa instruktioner och bilder.


Första hjälpen väska biltema

Innehåller massor som kan behövas om en olycka skulle inträffa - plåster, mitella, ögonskölj, mun-till-mun-mask, engångshandskar, räddningsfilt och mycket mer. Portabelt första hjälpen -kit med mycket innehåll! Bluewears stora förbandslåda är perfekt att lägga i bilen, sommarstugan, hemmet eller på andra platser där du vill ha mycket första hjälpen -utrustning.


Välfylld och praktisk. Flesta behöver sannerligen det inför de sysslor de lär varje dag. Det kan därför vara svårt att välja första hjälpen - väska för den som inte är så van vid att ta hand om akuta skador. Första hjälpen - väskor. Det viktigaste är att börja se över din miljö.


Hur ser verksamheten ut? Vad finns det för risker? Innehåller sax, kompresser, plåster, bandage, bomullspinnar, bandagetejp, våtservetter. Större utbu bättre priser.


Leta i flera butiker samtidigt. Kompakt första hjälpen -kit i snygg väska ! Bluewears lilla förbandslåda (145x130xmm) är perfekt att ta med på utflykten eller andra platser där ett kompakt format är viktigt. Innehållet är inriktat på sårvård med plåster i tre storlekar och två första förband. En första hjälpen - väska är en akutväska med det viktigaste som ska finnas till hands när en olycka inträffar.


Innehållet i vår väska har tagits fram av ambulanspersonal med en nödsituation i åtanke. Vilken väska för första hjälpen behöver du? Ett smidigt första hjälpen -kit, en rymlig förbandsväska eller en större akutväska? Utgå från din arbetsplats och välj första hjälpen - väska efter storlek, risk och användningsområde. Väskorna är utformade för att innehållet ska vara lättåtkomligt och överskådligt och kan fyllas på allt efter behov.


Vi har väskor som säljs tomma, är förpackade eller packas efter önskemål. Exempelvis ABC- väskan innehåller en komplett första hjälpen -uppsättning av olika produkter som passar på de flesta arbetsplatser. Ultrakompakt första hjälpen -kit för mindre skador!


Den här kompakta förbandslådan består av st. Här finns ett stort sortiment av första hjälpen väskor för privatpersoner och sjukvården. Välj första hjälpen väskor med eller utan innehåll.


Våra väskor passar lika bra för privatpersoner som för avancerad akutsjukvård. Om du behöver hjälp med att välja ut en pasasnde väska eller första hjälpen produkter så kan vi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg