måndag 9 november 2015

Startsida google

Det snabbaste och enklaste. Detta är två olika sidor, så länge du inte anger att det ska vara samma sida. Det är enkelt att byta söktjänst. Byt startsida i Chrome.


I Chrome finns ingen meny, i stället klickar du på symbolen till höger om adressfältet som består av tre korta horisontala streck (se bild). Interaktiv startsida som anpassas helt efter dina behov med sökmotorer, väder, tv-tablåer och mycket mer. Din personliga startsida på Internet med kalender, adressbok, att-göra-lista m. Läs MSN:s senaste nyheter från ledande svenska och internationella medier. Aftonbladet är Sveriges primära och mest engagerande nyhetskälla.


Genom journalistiken värnar vi sanningen och granskar makten. Skatteverket - Tillsammans gör vi samhället möjligt. Om din webbläsare inte finns med nedan hittar du anvisningar. Gmail är tillgängligt på alla Android- och iOS-enheter och stationära datorer.


Startsida google

Sortera, samarbeta eller ring en vän utan att lämna inkorgen. Markera fliken Allmänt om den inte redan är vald. Kadaza är en lättanvän omfattande internetguide och personlig startsida.


Visar endast de bästa och populäraste webbplatserna inom olika ämnesområden. En snabb startsida som du kan anpassa efter dina behov. Vi har samlat de bästa länkarna inom alla kategorier. Allt du behöver på ett ställe! Spela på trav och galopp hos ATG.


Startsida google

Här kan du lämna in alla spel online och se livesändningarna. Läs också senaste nyheterna och se experternas speltips. Avinstallera en startsida ? Du har med all säkerhet internet explorer. Tryck alt (tangenten som är långt ner till vänster på ditt tangentbord).


Du får då upp en rad med olika val uppe till vänster i ditt internet explorer. Hitta snabba svar, utforska intressen och få uppdateringar om saker som är viktiga för dig i ett. En trevlig startsida som har det mesta och där ni slipper blinkande reklam. Här hittar ni sökfunktioner, tv-tablå, väder, nyheter, radio mm. Här får du hjälp med hur du byter startsida i din webbläsare.


Intruktioner för Chrome, Firefox och Internet Explorer. Välj en egen startside. Ta del av miljontals nya appar, spel, låtar, filmer, TV-serier, böcker, tidskrifter och mycket annat för Android.


Var du vill, när du vill, på alla dina enheter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg