måndag 9 november 2015

Är han intresserad 50 tecken

Try MySimon and Save Time. Det finns hemliga tecken som en kille visar när han är intresserad av dig. Vi har skrivit allt om de tecknen. Läs mer i vår artikel! Det bästa sättet att ta reda på om en tjej är intresserad av dig utan att själv ta några risker är att observera ifall hon uppvisar några tecken på intresse.


Tecken på intresse är olika former av beteenden tjejer omedvetet visar när de känner attraktion till dig.

Och om du inte är där, kommer han skicka ett SMS efter det andra och han uppmanar de märkligaste gånger. En man som aldrig tar initiativ till att kontakta oss är antingen mycket blyg eller helt enkelt inte intresserad av dig. När han säger att han kommer att ringa tillbaka, men aldrig gör, är han inte intresserad. Andra tecken på attraktion är att han rättar till sina kläder, drar handen genom håret.


Ja, helt enkelt verkar medveten om att försöka visa sig från sin allra mest fördelaktiga sida. Då sänker han tonläget. En intresserad man visar intresse för det du säger.


Men visste du att han även sänker röstens tonart?

Om däremot, är oerhört attraherad av henne, kommer han böja sig för att komma närmare. Ingen tvekan om att han ska försöka vara så tunn som möjligt med detta, men du kommer säkert att märka det blir närmare och närmare. En person som är intresserad av dig kommer att visa det i sitt kroppsspråk.


Förmodligen är hen noga med att stå vänd mot dig, att rätta till sina kläder och sin frisyr (eftersom hen är noga med att göra ett gott intryck). Om hen ler mycket är det naturligtvis ett väldigt gott tecken. Men dessa tecken kan vara bra att ha i bakhuvudet. Män har inte lika många sätt att visa att han är intresserad , men här kommer några. Yeah, höger, han minns inte ditt namn?


Allvarligt, om han mindes ditt namn, det är ett ganska bra tecken på att han gillar dig. Det kanske tar sitt lilla tag, men om han är intresserad kommer han tids nog att bjuda ut dig på dejt. Dit våra fötter pekar tenderar att vara åt samma håll som våra hjärtan så kolla in vilken riktning hans fötter har för en ledtråd till vem han kan vara hemligt intresserad av. Ett annat säkert tecken på ett intresse är utvidgade pupiller, om hans pupiller förstoras medan han pratar med dig är det bra tecken ! En ofelbart tecken på att han är intresserad av dig är när han berömmer hennes hår eller ställer frågor om det - innan du rör den. Han bjuder ut dig på dejt.


En av mina artiklar på bloggen som läses mest är tecken på att din kille hel del medan du tittar på honom. Det är alltid pirrigt att dejta någon ny. Om han är intresserad kan han låta fingrarna.

Man kan känna sig osäker – hur vem man att dejten verkligen är intresserad ? Det finns några grundläggande tecken att spana efter som kan vara en signal på att dejten verkligen är intresserad av dig. FEM tecken på att hen är intresserad : – Du får träffa hens vänner. Och en hand långt ner på ryggen kunde lika väl vara meningen Jag är intresserad av dig.


Kroppsspråk säger allt. Testa honom genom att prata länge om historien bakom din passion för countrymusik. Vänder ni er gärna mot varandra? När ni står och pratar, placerar ni er bredvid eller mitt emot varandra?


Två personer som är intresserade av varandra står helst ganska nära och mitt emot varandra, med ansikte, bröst och fötter pekandes mot den andra. Istället ringer han dig när han känner för det, även om det bara är för att höra hur du mår. Det är ett tecken på att han tänker på dig och att du är närvarande i hans tankar även när ni inte är tillsammans och att han definitivt är intresserad av dig. De är alla tecken på att han är intresserad av dig.


Om du tror att uppvaktning genom retas är något som bara kindergarteners gör, du är långt borta. Har du en crush som du bara drömmer om att bli tillsammans med? Här är säkra tecken på att hen faktiskt är intresserad av dig också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg