tisdag 24 november 2015

Öppna förskolan luleå

Mötesplatsen är en föräldraaktiv verksamhet för föräldrar och barn. Det är en plats där alla är välkomna att vistas i en miljö som uppmuntrar till lek och lärande. Som förälder ansvarar du över ditt barn och våra pedagoger finns som vägledare i ert föräldraskap. Ansökan om Allmän förskola görs på särskild blankett. Den allmänna förskolan följer skolans läsårsplan och gäller inte under lovdagar och studiedagar.


Öppna förskolan luleå

Barn i behov av särskilt stöd i förskolan. Här hittar du adress, och länkar till våra kommunala förskolor. Förskolorna är sorterade från A-Ö per geografiskt område. Klicka på rubriken för området.


Om Jössagårdens Öppna Förskola. Testa kostnadsfritt i tre månader. Luleå Kommun är en kommun.


Inbjudna var politiker och anställda vid förskolan och vid socialförvaltningen som också har nya lokaler högre upp i samma hus. Ett syfte med den öppna förskolan i centrum är att samla kommunens kompetens kring barn på ett ställe. Om ditt barn talar eller har anknytning till ett nationellt minoritetsspråk (finska, meänkieli, samiska, romani och jiddisch) har du rätt till förstärkt språkstöd i alla förskolor.


Ange då detta språk som modersmål i ansökan till förskolan. Här erbjuder vi barnen en kreativ och utforskande miljö i ljusa och öppna lokaler. Vår förskola sätter barnens upptäckande och experimenterande i fokus genom att bland annat utforska natur, teknik och engelska. Vi använder oss av kakor (cookies) på lulea. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor.


Öppna förskolan luleå

Missa inte att du kan optimera din sida hos hitta. Så gott som varje församling erbjuder öppen förskola , vissa flera gånger i veckan. Gemensamt för alla är att det är öppna grupper för vuxna med barn där man träffas och lär känna varandra.


Du och ditt barn behöver inte vara medlemmar i Svenska kyrkan, eller kristna, för att delta i Svenska kyrkans verksamhet. Finns bara en i kommunens regi, vad jag vet. Dom la ju ner alla (nästan) för några år sedan. Annars är det ju många kyrkor som har öppet hus med babysång. I flera kommuner är den öppna förskolan en viktig mötesplats för språk och integration.


Öppna förskolan luleå

Här kan utrikes födda föräldrar utveckla sin svenska, stärkas i sin föräldraroll, få information om förskolans viktiga roll för barnens utveckling samt skapa ett umgänge för sina barn och sig själva. Välkommen till öppna förskolan. Hit är barn i åldern 0–år som ännu inte är inskrivna i annan förskoleverksamhet välkomna, tillsammans med dig som förälder eller annan vuxen.


Vi finns i Tyresös centrumområde. Verksamheten är gratis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg