måndag 16 november 2015

Bli spådd på mail

Spådom via mail - Mailsvar - Snabbt och enkelt online! Du skickar helt enkelt dina frågor till någon av våra vägledare via vår hemsida och får svar inom timmar till din mail. Spå dig gratis online Spå dig gratis online och få svar direkt!


Bli spådd på mail

Prova spådom i kort (kartomanti) eller fråga pendeln. Läs ditt dagshoroskop, ställ en fråga till Oraklet, testa din intuition, få din personliga affirmation för idag, läs om horoskop och astrologi, spådom med tarot, numerologi och mycket mera. Tänk på alla möjligheter ditt liv innehåller! Vi på Spådam hjälper dig att fånga dem! En tarotläggning gällande kärlek och relationer, arbete, jobb eller ekonomi är ett sätt att kasta ljus över din situation, och få dig att se klarare på dina möjligheter!


Nån som vill försöka sig på mig om det finns nån spågumma eller spågubbe här? Klicka på den sierska eller spåkvinna du vill veta mer om. Du kan välja att lyssna igenom spådamernas inlästa presentationer innan du bestämmer dig. Vet du redan vem du vill bli spådd av här på tarotlinjen anger du numret till den spådamen i telefonmenyn. Vi erbjuder ej black magic (svart magi).


Spela spel, lyssna på audioguider, spå dig av spådamer och sierskor samt gör spådom online tester på spåland. Sveriges roligaste webbsida för spådom och mediala guidning. Lär dig om dig själv genom våra tester och fördjupa dig med att ringa en spådam eller lyssna på en av våra audioguider. Faktiskt blev jag väldigt imponerad och tyckte dessutom att Vivi gav ett pålitligt, harmoniskt och lugnt intryck. Hon hade också blivit överbevisad många gånger om att det fanns ett liv efter döden.


Kanske skulle jag våga bli spådd ändå, men bara om jag enbart kunde få veta de positiva händelserna som skulle inträffa framöver i. På nätet finns massor av ställen där du kan spå dig gratis. Här hos oss till exempel! Vi har både gratis tarot spådom med keltiska korset, spådom i kärlek, spå framtiden och spå online rent allmänt. Men det finns även andra ställen där du kan spå dig helt gratis. Esmaralda, spår dig gratis!


Jag är en tvättäkta spåkärring som väglett människor i snart år. Jag ser din framtid och ditt förflutna. Jag vill bli spådd av dig, hur gör jag då? I nuläget är jag mammaledig och har inte möjlighet att lägga kort, det är möjligt att det kommer att gå längre fram men till dess får ni hålla er till godo med det som redan finns på sajten. Det man försöker se i händernas linjer är personlighet, hur man är och hur ens framtid kommer att bli.


Men man kollar inte bara på linjerna utan även på form och storlek på händer och fingrar. Jag har till exempel långa fingrar och långa handflator vilket tyder på en konstnärlig personlighet, och på mig stämmer det in. Har du blivit spådd på riktigt någon gång?


Bli spådd på mail

Och jag tar emot all information som kommer till mig och med fokus på den person jag spår. Allt skriver jag ner i mailet till kunden. Somligt kan vara svårt att tolka.


Ibland blir det fel och det beror på den mänskliga faktorn. Lyft på kuddar i soffan och dammsug under sängen. Leta efter små spår av textilavfall, tipsar han. Vid större angrepp kanske det behövs professionell hjälp.


Men mindre saker som angripits går att rädda på ett enkelt sätt. Om en dunkudde blir angripen så lägg den i en påse i frysen i cirka sju dagar. Spådom i runor är en tjänst där du kan spå dig online.


Alldeles gratis varje gång och ibland skrämmande träffsäkert :) Klicka in och testa redan idag! Den hand du inte skriver med är den hand som representerar det som har varit. Jag har alltid matnyttig information på bloggen och har denna gång valt att spå handen för att veta lite mer om mig själv.


Bli spådd på mail

Att spå handen har varit känt länge och det är inte förrän nu folk får upp ögonen för att spå handen och få information.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg