måndag 30 november 2015

Kbt göteborg

Mindler är landstingssubventionerat och kostar därför endast 1kr. Träffa en psykolog utan väntetid. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling.


Vill du jobba som psykolog hos oss?

Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Professionella psykologsamtal. Kolla in hur vi kan hjälpa dig. Personalise your furniture with Bemz.


Få hjälp av specialister - utan krav på remiss. Vi är legitimerade psykologer och psykoterapeuter. Vi erbjuder tider snabbt och har hög tillgänglighet med en egen mysig mottagning i centrala Göteborg.


Våra legitimerade psykologer har i mer än tio år gett experthjälp vid bl.

Talar mycket bra engelska. Du skall även ha fått förståelse för din nuvarande situation och kunskap om hur du behåller en positiv förändring. Mottagningen i Göteborg erbjuder psykoterapi till enskilda vuxna och ungdomar från år och uppåt vid oro, ångest och depression.


Parterapi erbjuds vid relationsproblem av olika art. En privat mottagning i centrala Stockholm. Modern psykologisk handledning. Få bort din ångest med effektiv ljudbok. Du kommer att hitta till oss på lite olika sätt beroende på om du kommer till fots, med bil eller spårvagn.


Närmaste spårvagnshållplats är Stigbergstorget. Mottagningen ligger i ett stort tegelhus längre ner i backen på samma sida som “Henriksberg”. På porten står det Stigbergsliden 5. Våra psykologer gör också neuropsykiatriska utredningar. På de respektive sidorna hittar du mer information om de olika behandlingsformerna och kan göra en intresseanmälan. Psykoterapisamtalen sker som regel individuellt.


KBT mottagning i Göteborg. I Göteborg möter du respektfulla och välkomnande psykologer som samtidigt erbjuder den bästa behandlingen för just din problematik. Vi arbetar även med psykologisk rådgivning.


Välkommen till S:t Lukas i Göteborg.

Vi vänder oss till privatpersoner samt organisations- och företagskunder. Hos oss kan du gå i enskild psykoterapi och få stöd i form av par- och familjesamtal. Vi har en bred kompetens med olika psykoterapeutiska metoder och lång erfarenhet av att arbeta med livsfrågor och existentiella frågor.


Vi håller också i utbildningar för både chefer, ledare och medarbetare som t. Vi finns i Stockholm, Göteborg , Malmö och Gävle.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg