torsdag 19 november 2015

A kassan vision utbetalning

A kassan vision utbetalning

Vision är fackförbundet för dig som är anställd inom kommun och landsting. Bli medlem i fackförbundet Vision. Vi ger dig en rad förmåner. Vi är a-kassan för dig som leder, utvecklar eller administrerar Sveriges välfärd.


Ersättningen betalas ut varje torsdag. Du får din utbetalning varje torsdag om du skickar in en tidrapport i taget. Om du vill få din ersättning en gång i månaden skickar du in fyra tidrapporter i taget. A-kassa – inte konstigare än andra försäkringar! Det är självklart att försäkra hem och bil.


Men det är minst lika viktigt att försäkra inkomsten. Alla a-kassor följer samma regelverk, men vi är den a-kassa som kan din bransch bäst. Vi har också fördelen att ha ett nära samarbete med Vision.


Papperskassakort skickas till. Ring och boka en tid om du vill besöka oss. Det ger oss en större möjlighet att sätta oss in i ditt ärende och hjälpa dig på bästa sätt. Vi finns på Bolidenvägen i Stockholm.


A-kassans utbetalningar för arbetslöshetsunderstöd minskade med miljarder i fjol. Nästa år kan a-kassan ge miljardöverskott, pengar som kan användas till. Kommunals a-kassa varav enskilt anslutna och var en av Sveriges största a-kassor.


Om du har bankkonto hos Swedbank får du din ersättning insatt där. Har du konto i en annan bank får du en avi med din första utbetalning. Avin kan du lösa in på något av Swedbanks kontor.


Om du sedan vill ha pengarna direkt till ditt konto i en annan bank kan du anmäla det hos Swedbank. Arbetslöshetskassan är till för dig som är medlem i Vision. Som medlem i a-kassan har du en ekonomisk trygghet om du skulle bli arbetslös.


Vision ingår en inkomstförsäkring som kan komplettera ersättningen från a-kassan. A-kassan Vision arbetar för att du som medlem ska få bästa service när det gäller ersättning vid arbetslöshet. Avgiften till a-kassan är 1kronor per månad. Mer information om a-kassan och kontaktuppgifter finns på akassanvision.


Här hittar du uppgifter om din anslutning och inbetalda avgifter m. Du som arbetstagare granskar intyget och skickar till din a. Här kan du som arbetsgivare fylla i arbetsgivarintyg. Vanligtvis kan du inte få a-kassa när du studerar, men det finns vissa undantag. Ett av undantagen är deltidsstudier.


Du kan studera med en studietakt på högst procent i högst veckor samtidigt som du får a-kassa. Vi betalar ut ersättning på torsdagar. Det innebär att du får utbetalning varje vecka om du skickar in en tidrapport i taget. Om du vill ha din ersättning utbetald var fjärde vecka kan du välja att skicka in fyra tidrapporter i taget. Tidrapporten behöver vara inlämnad på måndagen för att komma med i veckans utbetalning.


Betalar jag skatt på a-kassan ? Där lämnar du uppgifter om vad du har gjort innan arbetslösheten. Du kommer att få en Att göra-lista som guidar dig genom hela ansökan. Mina sidor gör det enkelt att söka a-kassa. Vi har utbetalning varje vecka. Utbetalning av ersättning.


Under förutsättning att du har rätt till ersättning. STs a-kassa betalar ut ersättning via Swedbank. Om du inte har konto registrerat hos Swedbank kommer du få en utbetalningsavi. För att få dina utbetalningar insatta på ditt konto i en annan bank behöver du kontakta Swedbank för att registrera ditt.


Saknar du en utbetalning från oss? Om du saknar en utbetalning den januari kan det bero på att banken visar ett annat datum än utbetalningsdatumet på ditt kontoutdrag. SEB anger datumet de får utbetalningsfilen på kontoutdraget istället för utbetalningsdatumet. Byggnads a-kassa är för dig som är byggnadsarbetare eller målare.


A kassan vision utbetalning

Försäkra din inkomst och bli medlem hos oss redan idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg