onsdag 18 november 2015

Akassa vision

Trygg inkomstförsäkring för dig i kommun och landsting. Vi ger dig en rad förmåner. Vi är a-kassan för dig som leder, utvecklar eller administrerar Sveriges välfärd. Avgiften till a-kassan är 1kronor per månad. Mer information om a-kassan och kontaktuppgifter finns på akassanvision.


Som medlem i a-kassan har du en ekonomisk trygghet om du skulle bli arbetslös.

Under dessa månader ska du ha arbetat minst timmar i minst månader. Detta beror på ett tekniskt fel där felsökning. Använd Mina sidor för att det är enklare, snabbare och säkrare.


Vision a-kassas ersättning. Du får full koll på dina ärenden och kommer i kontakt med din handläggare på ett enkelt sätt. Eller inom en privatägd verksamhet med koppling till skola, vård och omsorg. Som synes så har denna a-kassa ett ganska brett verksamhetsområde, vilket även innebär att den har många medlemmar.


För dig som leder, utvecklar eller administrerar Sveriges välfärd. Du arbetar i en kommun, ett landsting, ett bolag eller en stiftelse inom det kommunala området.

Du kan också arbeta i en privatägd verksamhet kopplad till skola, vård och omsorg, eller i Svenska kyrkan, annat trossamfund eller ekumenisk organisation. Stäng Mina e-tjänster Våra E-tjänster. Som medlem är det enkelt att sköta allt som rör ditt medlemskap, din ersättning och din betalning via våra e-tjänster. Hitta rätt a-kassa och jämför utifrån ditt yrke med hjälp av A-kassa. På Mina sidor fyller du i din tidrapport för en vecka i taget.


Du som har fått ersättning beviljad från oss kan fylla i och skicka in din tidrapport på. Handels a-kassa är en av flera a-kassor som har ett nära samarbete med den fackliga organisationen, men vi är är juridiskt fristående från den. Vi listar landets samtliga a-kassor.


Se vilka a-kassor du kan bli medlem i. Jämför dina alternativ och välj den a-kassa som passar dig bäst. A-kassan för Service och Kommunikation är till för dig som jobbar inom de branscher som fackförbundet Seko organiserar. Välkommen till Kommunals a-kassas nya frågeforum!


Ansök om medlemskap redan idag. Här hittar du svar på de vanligaste frågor vi får. Hittar du inte ett svar kan du ställa en egen fråga. Byggnads a-kassa är för dig som är byggnadsarbetare eller målare.


Försäkra din inkomst och bli medlem hos oss redan idag. Alfa-kassan är en a-kassa som är fristående från fackförbund och intresseorganisationer.

Vi välkomnar alla oberoende av yrkesgrupp. Frågor och svar om vad som gäller kring pension och a-kassa. Kontakta oss om du har frågor som du inte får svar på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg