måndag 16 november 2015

Kabelsats släpvagn

Kabelsats släpvagn

Släpvagnar kommer i olika utföranden och storlekar men oavsett vilken typ du har är det alltid lika viktigt med underhåll. Rätt reservdelar till släpvagnen är A och O för att transporten skall kunna utföras så säkert som möjligt. Alltid supersnabba leveranser! Branschens snabbaste och säkraste leveranser. Välj om du vill hämta i butik eller hos ombud.


Kabelsats släpvagn

Enormt sortiment för snabba leveranser över hela Sverige! LED Belysning på Släpvagn. Elkabelsats dragkrok – Billigt, snabb leverans, bästa kundservicen.


Svensk nätbutik för bildelar och biltillbehör. Webbplatsen använder cookies för fungera på bästa sätt. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Om din bil är utrustad med backsensorer så kommer inte dessa att stängas av automatiskt, när du backar med påkopplad släpvagn. Många bilar har dock en knapp på instrumentbrädan, med vars hjälp sensorerna kan stängas av.


Om du önskar en automatisk avstängning av dina backsensorer rekommenderar vi en fordonsspecifik elsats. På Jula siktar vi högre. Vi vill att människor ska vilja fixa. Inklusive bajonettkontakter för enkel installation. Att användas i kombination med bakljusen Multipoint.


På Igass släpet finns bara en kabel till bakljusen därav en bygling till 58R (Höger Bakljus). I släpvagnskontakten kopplas blå (58L) tillsammans med en extra. V- kabelsats för omläggning av släpvagn.


Kabelsats släpvagn

VALERYD erbjuder dig och din släpvagn , båttrailer, biltransporttrailer eller hästtrailer ny säker belysning för dig och dina medtrafikanter. Totalbyte med något av våra belysningskit är ofta en lönsam investering som sparar tid och främjar säkerheten. Lagerförda artiklar skickas samma dag om order kommer in före kl 12. Hitta rätt reservdelar till din bil.


Har ett lite erbjudande här nu. Men den kan ju fixas och bli fräsch igen! En släpvagn som inte gick igenom besiktningen är rostig här och där. Dragkrokslagret säljer elsatser till dragkrokar från marknadsledande leverantörer så som Jaeger, ECS ,Conwys och Westfalia.


Extraljusanpassad ledningssats som levereras komplett med kablar, kabelskor, säkring, relä samt utförlig monteringsanvisning. Lampor, blinkers, bakljus, bromsljus fungerar inte på elluttaget till släpkärra. Kabelsatsen , 13-polig, jag använde var SAABs egen kabelsats så det var lätt att koppla in med en kontakt. Den professionella släpvagnen med eller utan broms och med tipp på alla enaxlade modeller. Köp dragkrok i kompletta gör-det-själv paket westfalia, thule.


Montering i Stockholm, Malmö och Halmstad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg