onsdag 25 november 2015

Höga kindben

Höga kindben

Mormoderns höga kindben och sneda ögon fick andra människor att göra rasistiska påhopp på henne och ett av dem var således att likna mormodern vid en apa. Mats Sundin har drabbats av ett brott i ett kindben och blir borta mellan fyra och sex veckor. Prisexempel fillers kindben och kinder.


Höga kindben

Man kan också forma tinningar, kinder, käklinje, näsa eller haka för att förbättra profilen, ge ansiktet bättre proportioner eller ta bort asymmetrier. Oasett kultur, ålder eller kön attraheras vi av höga kindben. Det anses vara vackert och sexigt. So spend yor money right- investera i höga kindben , you will not regret it! Några förebilder inom den här heta trenden är: Johnny Depp Trots att vi sett honom som de mest udda karaktärer håller han måttet.


Vad är det som gör att en människa uppfattas som attraktiv? Det har inte alls att göra med fysiska attribut som höga kindben eller glänsande hår. För att ge en illusion av att du har höga kindben , smalare näsa eller mer markerad haka – lär dig att konturera ansiktet. I videon nedan får du en grundlig genomgång hur du går tillväga.


Lite extremt till vardags, men vissa av knepen kan du använda när du applicerar din vanliga makeuprutin med foundation, concealer och rouge. Jag undrar hur ni feminister ställer er till höga kindben och vackra ögon? Det är ju också skönhetsideal och dessutom är de ännu svårare att uppnå än t. I asien är det ganska utbrett att kvinnor operar huden runt ögonen för att få mer europeiska ögon. En avlång ansiktsform kännetecknas av ett smalt och långt ansikte med höga kindben , längre näsa och hög panna.


Avlånga ansikten passar i större, fyrkantiga eller pilotformade bågar för att skapa balans. Se bara till att skalmarna sitter i mitten av bågen eftersom låga skalmar drar ner avsiktet. Finns hur många som helst make up tips på hur man kan lägga up makeupen, så att det ser ut som att tjejerna har dessa drag av naturen.


Din kindben är strukturen i ditt ansikte under huden, särskilt malarbenen. Om dina malarben ligger i närheten av dina ögon, anses du ha höga kindben. Nedre kindben hänvisar till malarben som ligger närmare näsens botten. Att ha höga kindben eller låga kindben indikerar inte nödvändigtvis någonting om dig.


En ung kvinna som liknar Mikael, med höga kindben och mörka ögon. För brödets skull och för den röda strimman som lyste på hans kindben. Inga ärr, höga pannor, snygga kindben , aristokratiska näsor, breda hakor. Hennes blonda raka hår faller i slingor över hennes aristokratiska kindben. Mer eller mindre skägg, högre kindben.


Höga kindben

Forskning har visat att det finns några detaljer som är viktiga för att ett kvinnligt ansikte skall upplevas som vackert och tilltalande: öppen blick, höga bryn och kindben och en sensuell mun. Hos en man upplevs raka ögonbryn, tydliga benkonturer och en tydlig käklinje som tilltalande. Kindbenen är ett parti som är i fokus i ansiktet, och höga kindben är ansett som ett skönhetstecken inom de flesta kulturer. Det är dessutom ett område som är enkelt att åtgärda med fillers – på ett kick kan du få höga kindben , som utstrålar skönhet och ungdom.


För alla som inte naturligt välsignats med detta drag och som önskar högre kindben , är Cheeky en must have produkt! Höga kindben ramar in ögonen och skapar en vacker contour mellan kinder och panna. Cheeky är ett lättanvänt skimrande puder designat för att skapa illusionen av högre och mer definierade kindben. Japp jag har höga kindben.


Sen har jag en medfödd stolthet som gör att jag inte kan släppa mina känslor loss hur som helst, att gråta inför någon annan är bara att glömma(förutom i nödvändiga sammanhang)Är det inte också lite finskt?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg