måndag 16 november 2015

Kvinnokliniken malmö telefontid

Verken Malmö vanuit een vakantiehuis. I Malmö finns bland annat ett regionalt endometrioscentrum med vårdteam bestående av gynekolog, barnmorska, sjuksköterska, sexolog, psykolog samt ultraljudsexpertis. Jan Waldenströms gata 4 plan Malmö Hitta hit Du kan ta flera olika regionbussar.


Kvinnokliniken malmö telefontid

Gynekologimottagning Malmö. Kvinnosjukvård - Skånes universitetssjukhus Su. Kontakta din vårdcentral eller kvinnokliniken. Det finns även privata gynekologer som har avtal med Region Östergötland. För preventivmedelsrådgivning och graviditetsrelaterade frågor, kontakta Kvinnohälsan.


För utredning av sexuellt överförbara sjukdomar, kontakta STD-mottagningen. Vid livshotande tillstånd ring 112! Barnmorskorna Malmö på Lindängen tar gärna emot dig som är gravid eller har frågor inför en graviditet. Du kan också komma om du behöver rådgivning eller samtal kring preventivmedel och sexualitet, vill ta cellprov, testa dig för sexuellt överförbara sjukdomar eller samtala om klimakterieförändringar. Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.


Kvinnokliniken malmö telefontid

Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Information om vilka webbkakor. Livsmedelsverkets hemsida med kostråd för gravida. Varmt välkomna till oss!


Sugen att hitta på något? Kvinnokliniken i Malmö erbjuder dig det du behöver. I vår evenemangskalender hittar du massor av tips om vad som händer i Malmö just nu - både för besökare och Malmöbor.


De senaste åren som överläkare med allmängynekologi, förlossningar samt specialinrikning på bäckenbottenkirurgi och ärftliga cancersjukdomar. Capio Citykliniken Malmö Centrum ökade sin omsättning med 2. Verksamhetsbeskrivningen för. Vi erbjuder en trygg läkarkontakt och god service. Men hot och våld förekommer inte bara där.


På kvinnoklinikens gynekologiska akutmottagning, förlossningen och perinatalavdelningen (bb) i Malmö har det gått så långt att ledningen nu beslutat att köpa in personliga så kallade bråklarm till personalen. Malmö En gynekolog är en specialistläkare som arbetar med kvinnosjukdomar relaterade till kvinnans underliv. Hos en gynekolog kan du få hjälp med olika besvär som till exempel framfall, infektioner, inkontinens, blödningsrubbningar och cellförändringar.


Vi på Annerokliniken är erfarna specialister inom gynekologi och obstetrik. Till vår klinik välkomnar vi patienter från hela Skåne, från Malmö – Lund regionen upp till de nordligaste delarna. Här hittar du våra kontaktuppgifter.


Välkommen till en klinik som sätter dig i centrum. Du finner oss i Malmö och Båstad. Erbjuder onlinebetalning med Klarna.


Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning. Vi ger dig gratis råd och stöd om du blivit utsatt för diskriminering. På Drottninggatan i Malmö kan du endast ansöka om pass och nationellt id-kort genom att boka tid i förväg. Våra telefontider är helgfria vardagar klockan 09. För provisoriska pass och avhämtning av färdiga pass och id-kort behöver ingen tid.


Ibland blir en förhandling inställd med kort varsel. Då går det bra att välja en annan förhandling att närvara vid. Boka telefontid dygnet runt. Genom vår tjänst Bättre Besök kan du ta kontakt med oss dygnet runt. Besvara ett antal frågor om din sökorsak och välj sedan den tid under våra ordinarie telefontider som passar dig bäst att bli uppringd.


Kvinnokliniken malmö telefontid

Telefontid vardagar 8-16. För en kort tid sedan skrev en bred majoritet av läkarna vid kvinnokliniken på Sus i Malmö ett brev till sina chefer om oro kring arbetsmiljön, patientsäkerheten och om en hård kommunikationsstil från ledningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg