fredag 20 november 2015

Jourhavande medmänniska telefonnummer

Behöver du någon att tala med? Jourhavande Medmänniska. Vi finns där varje natt mellan ­- 06. Föreningen har idag ca 1medlemmar. Ett särskilt jourtelefonnummer finns för verksamheten.


Telefonsamtalen tas emot anonymt. Vi är en röst i natten. LÄNKAR OCH TELEFONNUMMER. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter. Mer information på jourhavande - medmänniska.


Den som svarar har tystnadsplikt, vilket innebär att det ni pratar om inte får föras vidare. Du kan också vara anonym, om du vill. Ring 1och be att få tala med jourhavande präst.


Din sökning på jourhavande medmänniska göteborg gav företag och du har nått slutet. Vi kan tyvärr inte ge stödsamtal eller erbjuda akut hjälp. Att få dela sina tankar med någon kan göra skillnad. Hemsida: jourhavande -medmanniska.


Hit ringer man bland annat om ensamhet, sjukdom eller sorg. Vi medlemmar bemannar en jourtelefon som är öppen alla nätter på året mellan kl och 06. Samtalen tar vi emot i våra hem genom att koppla in oss på en växel och chattar gör vi via våra datorer hemifrån. Du behöver inte berätta vem du är och personen du pratar med kommer inte att berätta för någon vad ni har pratat om. Tystnadsplikt gäller för alla joursamtal.


Vi raderar kontinuerligt all annan data varje vecka. Ibland behöver man kunna dela sina upplevelser, sina tankar och känslor med någon - någon som lyssnar. Hit är du välkommen att ringa, om du känner att du skulle behöva tala med någon. Om du behöver akut hjälp, ring 112. Vi har tystnadsplikt och du ringer helt.


Funderar du på att ta ditt liv eller känns livet bara oerhört tungt just nu? Det finns många du kan ringa. Här kan du tala med personer som genomgått en grundutbildning.


Jourhavande medmänniska telefonnummer

De som svarar har ingen specialkompetens som kuratorer eller psykologer, utan är som namnet antyder, just vanliga medmänniskor. Vilket telefonnummer ringer du från? SOS-operatörens frågor försenar inte larmet. Medan en operatör frågar har en annan påbörjat alarmeringen. Får du fram nya uppgifter innan hjälp anlänt till olycksplatsen ring 1igen och meddela det.


Adresser, telefonnummer och kartor till alla företag och personer. Hitta med hjälp av vägbeskrivningar och gatubilder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg