måndag 16 november 2015

Nomo snörasskydd

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris byggvaror. Passar alla vanliga typer av takpannor.


Tar bort risken för snöras utan att synas.

Med Nomo snörasskydd hålls snön på plats tills den smälter och du behöver inte bekymra dig för farliga snöras samtidigt som snön isolerar och minskar uppvärmningskostnaden. Klicka här om du önskar mer teknisk information om snörasskydd. Alltid med snabb leverans! Professionell rådgivning.


Produkten håller snön på plats tills den smälter och är nästan osynlig på taket. Inga extra tillbehör som skruv eller läkt behövs. Skyddet är mycket diskret och kan användas på alla vanliga en- och tvåkupiga typer av takpannor.

För att välja färg så skriv in färg i meddelanderutan vid beställning. Vare sig du är arkitekt, byggfirma, plåtslagare, privatperson, fastighetsförvaltare, bostadsrättsförening eller byggvarubutik kan du beställa direkt från oss. Vi skickar snörasskydden till din adress eller till den aktuella byggplatsen.


Snöglidkrok NOMO BETA. Förhindrar skador i ränndalen när blötsnö pressas ner mot takfoten. Hakas fast på takpannan utan övrig infästning.


För att räkna ut åtgång och för läggningsmönster, gå till Support och klicka på Vanliga frågor. Välj rubriken: Hur många snökrokar går det åt? Ange gärna i meddelandet hur många sträckor snörasskydden ska monteras på.


Hos oss på Stegproffsen hittar du snörasskydd av riktigt hög kvalité för alla typer av hus och tak. Snörasskydd för alla sorters tak. Vi erbjuder bland annat snörrasskydd för plåttak, tegeltak, tegelpannor, falsat plåttak med mera. Det är viktigt att dimensionera snörrasskyddet baserat på husets tak och var i Sverige det står.


Ett snörasskydd som bara täcker en kort del av husets längd över t. Kontakta oss så hjälper vi dig att säkerställa rätt lösning.

Med NOMO snörasskydd hålls snön på plats tills den smälter och du behöver inte bekymra dig för farliga snöras samtidigt som snön isolerar och minskar uppvärmningskostnaden. NOMO ger en diskret lösning som smälter ihop med taket under perioder utan snö. Genom detta undviker du också skador på takhuvar och takfönster.


See actions taken by the people who manage and post content. Har själv samma snörasskydd från wikstrands och de känns robusta och är inte något som stör takets utseende. Tycker nomo skydden ser ut som en stor snubbelrisk när man går på taket eftersom de nästan inte syns och skall placeras på många ställen på taket och inte bara längst ner.


Monteringen av den här typen av installationer är enkel att utföra på de allra flesta typer av moderna tak, som falsade plåttak eller pannor med råspont under. Tänk på att välja ditt snörasskydd med tanke på taklutning, takfall samt vilken snözon du bor i. Benders betongpannor läggs idag på sex av tio hus och är Sveriges mest lagda takpanna. De finns i tre grundformer och i en rad olika färger och ytor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg