måndag 9 november 2015

Reseguide madeira

Boka din drömsemester redan idag. Semesterkortet, läs mer här. Hitta billigaste resan till solen. Har du frågor kring din resa? Kontakta oss på mejl eller telefon.

Se vårt breda utbud här! Dessa är idealiska för sol och ba men det finns även anlagda sandstränder med importerad sand. Här delar Reseguidens medlem Karin med sig av sina bästa tips till favoritön. Vi använder cookies för att personalisera innehåll och annonser, för att använda sociala medier-funktionalitet samt för att analysera besökstrafiken. Och det är verkligen något den förtjänar.


Du hittar länkar för nedladdning av reseguiden i botten av artikeln. Med andra ord är det lätt att ta sig runt och uppleva stora delar av ön under en vistelse. Här får du våra bästa tips på sevärdheter som våra reseledare samlat på sig under åren på ön.

I Funchals gamla stadsdel skymtar man snabbt en ståtlig gul mur. Ett perfekt resmål för dig som är ute efter en aktiv semester med många naturupplevelser. Passa på att lära dig (och smaka på) allt om madeiravin.


Det är enkelt att promenera mellan de olika provningslokalerna hos de kända madeirahusen. Låt dig inspireras av Vings reseguider! Läs om våra spännande resmål i Thailan Dubai och Karibien. Om du ska hyra bil på semestern kan du läsa våra. Besöker du palatset Museu da Quinta das Cruzes får du uppleva det palats som byggdes för den första härskaren på ön.


I den har våra reseledare samlat över av sina bästa tips inom kategorier. Läs online eller ladda ner – den är helt gratis. Madeira bjuder på ett ljuvligt klimat året om. Vandra längs en levada.


Levador är konstgjorda kanaler som byggts för att leda vattnet från mitten av ön till jordbruksområdena. De typiska vita husen med rött tegeltak och de grönskande gränderna, hör till charmen med Funchal och det är svårt att inte bli förälskad i den inbjudande gemytligheten som sträcker sig runt hela orten med omnejd. Vill du veta mer om ditt resmål innan du reser?


Våra reseguider bjuder på restips om sevärdheter, restauranger, stränder och spännande aktiviter.

Vädret skiftar i takt med att du tar dig upp och ner mellan berg och dalar, eller från den ena sidan till den andra. Det blir varken för varmt eller kallt. På vintern kan temperaturen falla under grader. Det regnar inte mycket, men en liten skur då och då kan man råka ut för året om.


Sevärdheter i Funchal: Se TripAdvisors omdömen och bilder av saker du kan göra när du är i Funchal, Portugal på TripAdvisor. Dessutom blir havet behagligt varmt under sommar och höst. Men havet bjuder också på en annan jätteattraktion runt ögruppen: massor av valar, allt från blåval till flockar med ibland flera hundra delfiner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg