onsdag 10 juli 2019

Kroppsspråk flirt

Kroppsspråk flirt

I denna artikel får du massor av tips på hur du kan flirta med hjälp av ditt kroppsspråk. En flirt är helt enkelt en interaktion mellan två personer där den ena, eller båda, på något sätt visar romantiskt eller sexuellt intresse för den andre. Men om det känns svårt eller pinsamt finns det säkrare vägar att gå – allt går att utläsa av den andres omedvetna kroppsspråk. Om man hittar ett antal av de här signalerna kan man vara säker på sin sak, säger Henrik Fexeus, expert på kroppsspråk och ordlös kommunikation. Kroppsspråk som ämne steg i popularitet efter Julius Fasts bok ”Body language”.


Var uppmärksam på kroppsspråk , till exempel om hon ständigt måste röra dig eller ens skapar anledningar att röra dig hon oftast vill att du ska veta att hon är intresserad. Leta efter ansikts muskelspänningar. Det är omvänt proportionell mot attraktion. De mest märkbara områden är runt läpparna, hakan och pannan. Ett tydligt tecken du ska kika efter om du vill läsa kroppsspråk är beröringar.


Vidrör din flirt ständigt dig av misstag eller sitter och snurrar på andra föremål som till exempel vattenglaset framför. Det här är förmodligen inget annat än omedvetna tecken på att hen är helt into you. När du i normala fall tittar på någon, tar det cirka sekunder. Titta ett par sekunder till och se till att din flirt fångar din blick. Har du svårt att veta vad han vill?


Männens kroppsspråk avslöjar vad de tänker. Här är kommunikationsexperten Patti Wood lista över åtta vanliga poser och deras betydelse. Han ler snett Det finns en stor risk att den här killen bara är ute efter en flirt. När en person flirtar så kopierar de den andres kroppsspråk för att visa att ni är på samma våglängd. Men se till att inte gå till överdrift, det kan bli väldigt märkligt.


Vill du ha fler dejtingtips kan du kolla in vad killar tycker är det osexigaste hos tjejer i videon under. Hur kan du tyda en attraktion i någons kroppsspråk ? Genom sitt kroppsspråk vill hon ha bekräftelse på att han ser henne. Han visar att han vill ha kontakt.


Han höjer frågande på ögonbrynet. Eller i värsta fall: ”Jag har en trea på Östermalm och jobbar i IT-branschen, hänger du med hem? Hur vet jag om någon är intresserad? Att kunna läsa kroppsspråk är användbart. Vi ger dig hela checklistan – från topp till tå.


HÅRET Släpper tjejen ut håret? Hon är intresserad och har börjat “klä av sig”. PUPILLERNA Är de små eller vidgade? En korta uppsats om kroppsspråk.


Kroppsspråk flirt

Fokus ligger bland annat på vilka signaler kroppsspråket sänder ut, hur man flirtar med kroppsspråk , hur ett positivt kroppsspråk kan göra dig gladare och hur man läser andras kroppsspråk. Så hur vet man då att en kille är intresserad av dig? Som sagt, kolla in vad killen har för kroppsspråk eftersom det ofta visar tydligt vad han känner. Mycket av kroppsspråket sker omedvetet, man vet inte om att man gör det, men det man känner avspeglar sig i hur man står, vad man gör, hur man tittar.


Sedan, var avslappnad och din flirt kommer även han eller hon slappna av. Har våra flörttips kanske gett dig en viss vägledning till detta? Att våga vara öppen, använda sig av kroppsspråket , beröring, blickar och så vidare är ett bra sätt att flirta eller flörta på.


Vårt kroppsspråk har med andra ord störst talan och kan avslöja många hemligheter – om man bara kan läsa av signalerna och lära sig vad de egentligen betyder. En person som ljuger kan använda sig av en mängd olika omedvetna kroppsspråk , samma sak gäller för de signaler man skickar ut när man är intresserad av någon. Avkopplat, öppet kroppsspråk. Om du har armarna längs med sidan, fötterna brett isär och kroppen vänd mot omgivningen, är det lättare för andra att få kontakt med dig.


Om du är avkopplad och pekar med handen på någon speciell del av din kropp, får du andra att automatiskt titta dit. Och visst är det du vill? De ord och meningar vi yttrar är självklart viktiga, men oavsett vad man säger eller inte säger är det ofta kroppsspråket som avslöjar sanningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg