måndag 23 april 2018

Frånluftshuv

Frånluftshuv

Ger vind- och vattentät genomföring genom underlagstaket. Vilpe Vent frånluftshuv finns i fyra olika storlekar, rördiameter 12 1mm. Luftströmmen är uppåtriktad och hattenheten är löstagbar utan verktyg. Typ P monteras tillsammans med Vilpe Vent –takgenomföring på tak för takpannor, papp– eller plåttak. Genom att installera en frånluftshuv kan man njuta av bättre luft inomhus i många år framåt.


Installationen är allmän för avluftning från exempelvis en köksfläkt och är gjord i plåt. Sitt hemma och välj mellan olika modeller i lugn och ro, hitta den som passar allra bäst för fastigheten som den ska monteras på. Genomföringen väljs alltid enligt takmaterial.


Alla takfläktar och frånluftshuvar i P-serien passar ihop med alla genomföringstyper. En XL takfläkt och en XL frånluftshuv kräver en XL genomföring. För mekanisk frånluftsventilation.


Frånluftshuv

Frånluftshuv Vittinge T11. Anpassad för moderna system medvärmeåtervinning där krav på lågt motstånd och litet trycktapp finns. Brandklassad och godkänd för köksfläktsventilation i en- ochtvåfamiljshus.


Diskret modell, profil och färganpassad till takytan. Den inre kanalen är tillverkad av. I den medföljande monteringssatsen ingår ett anslutningsrör av förzinkad stålplåt. Dimensioner: Kanalstorlek Ø 1mm, den fyrkantiga monteringsplattan 3x 3mm. Takhuvar för alla typer av tak.


Vi har komplett utbud av takhuvar. I denna kategori hittar du takhuvar tillverkade av ABC Vent, Vilpe mfl. Finns i färgerna rö svart och silver. Svart Ø1mm, isolerad komplett.


Tegelröd Ø1mm, isolerad komplett. Levereras inom 3-arbetsdagar. Gå till produkt Lägg i varukorg. Ventilera väl så slipper du fukt. Lika viktigt som täta genomföringar.


Här finner du produkter för olika användningsområden och de levereras kompletta. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Profil-och färganpassad till takytan. VHS monteras i lod och är ställbar i lägen mellan 0-40°. Standard är för 2-kupiga betongpannor.


God Hjul önskar vi Dig och “Team Rynkeby Godmorgon” Ibland känns givandet som en gåva i sig. Att för fjärde året gå in som guldsponsor till “Team Rynkeby. Optimera är en bygghandel inriktad mot proffs med ett femtiotal byggvaruhus landet över.


Frånluftshuv

Vi är en personlig, kunnig och pålitlig leverantör av byggvaror och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg