onsdag 9 december 2015

Rim dikter födelsedag

Snygga kvalitetsfälgar till lågt pris. Behöver du förslag för födelsedagsrim och födelsedags dikter ? Då har du kommit till rätt ställe. Vi har samlat flera fina rim och dikter till födelsedag.


Kolla också: Text till födelsedagskort – Citat om älder – Roliga grattishälsningar. Skicka födelsedagsblommor – Här hittar du bra erbjudanden.

Här är en av mina dikter , som också finns tryckt på kort. Om den används vill jag att mitt namn finns med som författare! Grattis på 60-årsdagen - av Siv Andersson Mognad är en ynnest man får när tiden går. Det är en del av gåvan när du nu fyller år. Tänk så mycket som hänt under åren som gått - alla erfarenheter och minnen.


Inriktning: dikt födelsedag , dikt på födelsedagen , dikt till födelsedag , Födelsedag , födelsedag dikt , födelsedagsdikt, grattis på års dagen, grattis på födelsedagen. Funderingar kring vårt midsommarfirande. Sitter du och ska skriva ett kort till någons födelsedag , till julklapparna (lite tidigt kanske) eller kanske är du bara lite extra intresserad av vad ord rimmar på.


I vilket fall som helst är RimLexikon din räddare i nöden.

Ordspråk om Födelsedag och citat om Födelsedag - Sveriges största samling ordspråk och citat! Att fira födelsedagar är sunt. Så flög Jesus upp till himlen, och där träffade han Jesus och sitter nu på sin egen högra sida. Dikter till barn - födelsedag dikt , vers och rim. Om Islands bragd att slå England och gå vidare till kvartsfinalen Vill du ha med rim i din dikt men har svårt att hitta ord som rimmar?


Njut av åkturen, och grattis på födelsedagen ! Må din födelsedag vara kul och avkopplande. Min födelsedagsönskan är att du skall fortsätta att njuta av ditt liv, din lilla livsnjutare! Du förtjänar en mycket lycklig födelsedag , njut! Vill du hylla din underbara mamma lite extra? Här är några dikter som kan passa till alla fina mammor.


Grattis på födelsedagen min underbara vän, du är en stjärna och jag älskar dig. Du väljer dina vägar, kan göra vad du vill. Ja, även då du väljer att vänta lite till. Hur man vill ha sitt liv är inte lätt att.


Så om ni har några sköna dikter som rimmar på lager så skriv gärna. Dikterna får handla om precis vad som helst. Så öppna era sinnen och skriv!


Tänk på att dikterna ska ha ett formellt och bra språk!

Vad tycker ni om dikter ? Talet återfinns även under kategorin Födelsedagar - Passar flera olika åldrar. En variant, anpassad till det skrivna ordet, återfinns under kategorin E-postat tal - Födelsedagar , med namnet Väninna, på din födelsedag ger jag dig ditt livs uppdrag. Som E-tal kan talet skickas till alla kvinnor som fyller år oavsett ålder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg