tisdag 15 december 2015

Syns tinder på facebook

Syns tinder på facebook

Meddelanden du skickar till personer som inte är aktiva i nuläget går istället direkt till deras meddelandeinkorg. När din aktiva status har aktiverats visas du som aktiv för dina vänner och kontakter eller också visas en tid då du senast var aktiv. Så gör du på mobilen och pekdatorn. Starta Messenger-appen.


Tryck på mobilbilden som finns antingen längst upp i vänstra eller i högra hörnet. Vi syns väl på lördag! TIDER - FÖRELÄSARE 11:30. Klicka på Skapa offentligt evenemang.


Alla kan se evenemanget och söka efter det, även om ni inte är vänner. När du skapar ett offentligt evenemang kan du inte ändra det till ett privat evenemang senare. Fyll i evenemangets namn, plats, datum, tid och beskrivning. När du lägger till text och dekaler kan du klicka och dra för att flytta texten eller dekalen, klicka på för att rotera och ändra storlek eller klicka på X uppe till vänster för att ta bort den från ditt foto.


Syns tinder på facebook

När du är klar med dina redigeringar klickar du på Spara. Välj målgrupp och klicka sedan på Dela. Reviews Fantastisk service, og guttungen storkoser seg hver gang! Snart kan du få reda på exakt vem som har likeat dig i samma stund som profilen visas för dig i appen. Kanske har du märkt att ju fler klipp på gulliga hundar du tittar på , desto fler sådana tycks dyka upp i ditt flöde.


Och just så är det faktiskt. Alltså finns en algoritm för vad som ska synas i ditt flöde eller inte. Vissa av dem vill jag inte ens att de ska veta att jag tittat på deras sidor. Häromdagen dök vissa av dem jag tittat på upp som vänförslag på. Make every single moment count.


Tänk på att endast ungefär sex textrader syns av inlägget i flödet, sen måste följarna klicka på ”läs mer”. Om du vill att all text ska synas i flödet så håll texten kort. Tinder is more than a dating app. Dock är det vår erfarenhet att få klickar på länkar för att läsa.


It’s a cultural movement. Dina nyheter håller sig färska under en längre tid på hemsidan. Syns inte alla böjningar? Kan man ta bort på facebook så det inte syns när man varit aktiv senast?


Då kan du se alla men för andra ser det ut som du är offline hela tiden. Men appen rymmer fler funktioner än de flesta känner till. Du är EN person, och kan inte ha en profil för din yrkesroll och en i din privata roll. Då ska du välja så att det bara är du som kan se ändringen. Tryck på där det står vänner under relationsstatusen och välj bara jag som alternativ för vem som kan se.


På det sättet undvikar du pinsamma frågor och släktningar som undrar vad som har hänt. Avsluta ditt konto på facebook Jag har inte tillgång till min e-post längre och kan inte logga in på facebook.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg