fredag 11 december 2015

Rec indovent

Isolerstrumpan tejpas runt kanalöppningen. Galler för yttervägg i aluminium eller. REC Indovent AB (Norr) Björkhagsvägen 21B. This website uses cookies to improve your experience.


Bland våra kunder återfinns bland annat Trafikverket, ABB och Sandvik Materials Technology. För användning av erbjudna tjänster på hemsidan gäller särskilda villkor. Köp produkter för ventilation, fläktar, värmeåtervinning och radonsanering på faktura.


Erbjuder högeffektiva ventilationsaggregat med motströmsvärmeväxlare med hög verkningsgrad. Experter på energiåtervinning i villa f. Rec Indovent AB är ett litet aktiebolag med anställda. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen.


Rec indovent

Vi levererar alltid på en hög servicenivå. När du handlar av Luftbutiken vill vi att du ska känna dig 1 nöjd. Vi erbjuder: dagars öppet köp, Delbetalning - beställ nu, betala om månader. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts.


Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. Allmänt REC Temovex 250S-EC-RS Hö är ett kompakt enhetsaggregat för effektiv ventilation med högeffektiv värmeåtervinning. Aggregatet är utformat som en vitvara och avsett att placeras på golv i badrum, tvättstuga, pannrum, grovkök eller liknande. Idag finns huvudkontoret i Mölndal utanför Göteborg. Där ligger alla funktioner utom produktion.


Vi kan erbjuda gjutgods såsom segjärn, smide och smidesdetaljer (smidda detaljer) till verkstadsindustrin och statliga verk. Tveka inte att kontakta oss för mer information! TemoVex är ett aggregat med motströmsvärmeväxlare. Rec Temovex AB ingår i en koncern med bolag. Koncernstrukturen baseras på uppgifter.


Manöverpanelens kabel kan skarvas och förlängas till det ställe man väljer att placera den. Tillsammans med våra leverantörer skall vi tillgodose våra kunders behov och önskemål med avseende på kvalitet och leveranssäkerhet på levererade produkter och tjänster. En fullständig upplysning med all information som UC har om. Kreditupplysning - Standard 1kr exkl. Hur skall inställningen vara då vi vill förflytta värmen en våning upp?


Rec indovent

Information om telefonnummer och mobilnummer hämtas från teleopertörer. Hittar du inte det nummer. REC Temovex 400S-EC är ett kompakt enhetsaggregat för effektiv ventilation med högeffektiv värmeåtervinning.


Co-Owner Helenes Smørrebrød AB i Göteborg. REC Temovex 700S är ett kompakt enhetsaggregat för effektiv ventilation med högeffektiv värmeåtervinning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg