fredag 11 december 2015

Stjärntecken sexliv

Stjärntecken sexliv

Tvillingarnas stjärntecken är du ofta ombytlig som person, och detsamma när det kommer till kärlek och sex. Du gillar jakten på singelmarknaden, men trivs inte lika bra när du väl har fått det du vill. Försök vidga dina vyer och våga uttrycka dina känslor mer, gärna för Skytten som du har en naturlig sexuell kemi med. Visste du att ditt stjärntecken kan ha betydelse för hur du är i sängen?


Stjärntecken sexliv

Kanske är du en otålig Vädur eller en bestämmande Jungfru? Om du inte känner igen dig i just ditt stjärnteckens problem kan du med fördel läsa igenom hela listan. Här finns nämligen lösningar på det mesta som kan sätta käppar i hjulet för ditt sexliv.


Det här säger ditt stjärntecken om vem du borde bli ihop med. Nu kan du få bättre och starkare orgasmer med dessa tips. Horoskop: Det här visste du inte - om ditt stjärntecken.


Vilket förvisso kan vara spännande emellanåt. Vill du på hotta upp sexlivet? Då kan du ta dig en titt på den här listan eftersom det kanske finns en sexfantasi. Eller hur din crush är i sängen? Se vad som väntar dig enligt ditt stjärntecken ! Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s. Ett stjärntecken är en stjärnbild som ingår i djurkretsen eller zodiaken och som indelar året i tolv delar, nästan som månaderna.


Inom astrologin används stjärntecknen för spådomar och horoskop, vanligen utifrån vilket datum den spådda personen är född. Detta stjärntecken är långsint och glömmer aldrig en oförätt. Tecknet styrs av skönhets planeten VENUS, varför de flesta har en känsla för kvalitet, färg och form. Yrken inom ekonomi, natur eller skapande brukar locka. Skyttens egenskaper - stjärntecken Skytten är ett glödande stjärntecken och den är full av passion och älskar att utforska.


Stjärntecken sexliv

De är utmanande och gillar att ha kul. Försök inte avskärma en Skytt, de är klaustrofobiska och behöver utrymme. Ta reda på hur hett nästa år kommer bli för ditt stjärntecken.


Detta par förvandlar sitt sexliv till en känslomässig konversation där de berättar historier för varandra med sina kroppar. Zodiaken är en symbolisk avbild av dessa tolv stjärnbilder, där varje stjärntecken ges 30° av hela cirkelns 360°. Man börjar räkna från vårdagjämningspunkten, den mars, när solen precis går in i Vädurens stjärntecken , och sedan kommer ett nytt stjärntecken ungefär den i varje månad året runt. Ditt sexliv kan tas till en ny nivå och du som singel kan falla ordentligt för någon. Känslan finns att det är ödet som sammanfört er.


Räkna med passion, heta möten och djupa samtal. Du är öppen och redo för att möta någon som har samma drömmar som du. I början av hösten kan en relation stabiliseras.


Gillar du romantik, hårda tag eller är du personen som gärna tar med dig diverse leksaker in i sängkammaren? Stjärntecknet skytten är en idealist och sann sökare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg