torsdag 10 december 2015

Bitten jonsson blogg

Allt beroende börjar i hjärnan, oavsett drog. Det är mer än år sedan. Välkommen till min hemsida! För mer än år sedan jag kom i kontakt med ”Addiction Medicine” i USA, där det redan då var en specialitet inom medicinen.


Bitten jonsson blogg

I was first introduced to Addiction Medicine. I was introduced to this field of medicine in the USA during my own treatment for alcoholism. Hon har under många år föreläst om detta ämne och driver ett behandlingshem för beroenden. Bitten Jonsson är sedan länge en auktoritet inom området beroenden, främst sockerberoende. Boken innehåller även ett egentest för sockerberoende, tips för barnen, shoppinglista och smarta prylar.


Jag tror jag är det, men det finns en möjlighet att jag ”bara” har ett skadligt bruk av socker. Jag har ännu ej något definitivt svar. Nu brukar jag ju inte socker alls. Kämpar du med sug efter sötsaker eller viss mat? I denna videokurs presenterar hon insikter och råd om hur man blir av med mat- och sockersug.


Trots motgångar i livet står hon här nu, år, stark, glad och full av liv. Hon gör inte det så ofta längre men vi har ca kurser om året i hennes anda. Vi har även kurser i Spanien under en vecka, till den som vill unna sig att riktigt landa i sig själv och hitta djupgående lösningar för att leva ett mer balanserat liv. Recension och kritik av boken Sockerbomben 3. Alltid bra priser, fri frakt från 1kr och snabb leverans. Lämna en kommentar Vill ni höra ett riktigt proffs prata om sockerberoende rekommenderar jag er att klicka in på krypodden och lyssna.


Skickas inom 2-vardagar. Köp Sockerbomben - i din hjärna. Jag arbetar inte som PT, kostrådgivare eller någon form av vårdpersonal. Jag ger inga medicinska råd överhuvudtaget men uppskattar och uppmuntrar livliga diskussioner om biohacking, self-help och livsstilsoptimering. Du läser och tillämpar allting på den här bloggen på egen risk och under eget ansvar.


Bitten jonsson blogg

I den här andra delen diskuterar Anna och Bitten hjärnan. Vi för diskussion Bitten om samarbete. Vår önskan är att Bitten ,med jämna mellanrum, kan komma till Göteborg för att hålla Intensivkurser, dvs rena avgiftningar för människor som är sockerberoende. Gå med för att skapa kontakt. Min relation till socker.


Inga resultat hittades. Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.


Bitten jonsson blogg

Vad gör skräpmat och socker med din hjärna? Har du humörsvängningar, oförklarlig trötthet och sömnproblem? Svarar du ja på fyra eller fler frågor kan du vara sockerberoende. Då bör du söka professionell hjälp för att reda ut saken. Här kan du besöka hennes hemsida!


Baserat på Norman G Hoffmanns självdiagnostest Uncope.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg