tisdag 22 december 2015

Arbetsförmedlingen

Välkommen till hela Sveriges arbetsförmedlingen. Sök jobb För arbetsgivare. Information för dig som just blivit arbetslös och annan hjälp du kan f. När du behöver rekrytera hjälper vi dig att.


Med e-legitimation får du snabbare och bättre service. Hos oss kan du hitta din nästa medarbetare och upptäcka nya.

Sidan kräver att du loggar in. Det finns olika sätt att komma i kontakt med oss på. Skapa en profil och gör ditt cv sökbart. Platsbanken, rekryteringsträffar, starta eget. Logga in med mobilt bank-id.


Kunskap, inspiration och motivation som gör det lättare att hitta nytt jobb och nya medarbetare. Allt på ett ställe, alltid tillgängligt. Skriv in dig när du är arbetslös och sök a-kassa samtidigt.


Här hittar du allt om yrken: lön, framtidsutsikter och utbildningsvägar.

Rapportera dina aktiviteter för att få ett jobb. Få beslut och översikt på Mina Sidor. Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Vidare till Dagens Nyheter. Allt började med att en kvinnlig kollega fick en öppnad kondom placerad på sitt skrivbord.


Inom loppet av ett år har sedan händelserna avlöst varandra. Nu är myndigheten den misstänkte på spåren. Jag är ganska säker på att vi inom en snar framtid kommer att veta vem som står bakom detta, säger Thomas Wolf. Du kan själv ställa in vilka veckordagar du vill ha mail från oss, men vi skickar bara ut mail om vi hittat något nytt för att du ska slippa dubletter i din inkorg. Arbetsförmedlingen beslutar om rätten till program samt programmets omfattning.


I ett starkt samhälle finns en stark matchningsspecialist som gör att arbetssökande kan ta de jobb som finns. Socialdemokraterna vill öka arbetsförmedlarnas professionella kompetens och minska regelstyrningen till förmån för ett personligt bemötande. Konjunkturen mattas av.


Matchningen måste börja fungera i hela landet för att säkra kompetensförsörjningen och för att ge människor jobb, särskilt i en tid då ekonomin mattas av. Det motsvarar en arbetslöshetsnivå på procent, jämfört med procent för ett år sedan. Du ser när de öppnar och stänger på vardagar och helgdagar samt var du hittar närmaste butik. Det är till och med så att man har fantastiska sjuktalssiffror, säger Wolf och syftar på enheten inom förmedlingsavdelningen där händelserna ägt rum. Som arbetsgivare kan du få ersättning när du anställer så att din verksamhet kan.


Join LinkedIn today for free.

Nyanländ i Sverige – effektiva insatser för ett snabbt mottagande? Etableringslotsar – fungerar länken mellan individen och arbetsmarknaden? Syftet med etableringsreformen var att påskynda och underlätta nyanländas etablering i arbetslivet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg