måndag 28 december 2015

Lösögonfransar wispies

Lösögonfransar wispies

På KICKS hittar du de största varumärkena inom makeup och hudvård. Alltid låga priser på Zingland. Köp idag skickas imorgon! Spara pengar genom att shoppa exklusiva märken och fina produkter till billigare priser!


Ardells klassiska Wispies -serie består av handgjorda lösögonfransar med korslagda strån för den numera kultförklarade ”wispiga” looken. Håren är av olika längd för att imitera äkta ögonfransar och smickra ögon i alla former och storlekar. Wispies 7och 7är ännu längre och wispigare varianter av originalet. Ger mycket effekt och riktiga bambifransar, men ändå naturliga (om nu lösögonfransar någonsin kan se naturligt ut).


Kan med lätthet återanvändas flera gånger. Använder dessa både till vardags och fest när jag vill ha extra långa fransar. Ardell är världens största tillverkare av lösögonfransar och erbjuder ett fantastiskt utbud av frans- och ögonbrynsprodukter av hög kvalité.


Lösögonfransar wispies

Fransarna appliceras snabbt och enkelt och sitter väldigt bra. Finns i många modeller för att passa för just ditt ändamål, en naturlig känsla eller för att framhäva och dramatisera din look. När det kommer till lösögonfransar så är det numera nästan mer regel än undantag att ha testat på det åtminstone en gång. Förut var det inte lika vanligt förekommande, men idag används både den typen av lösögonfransar som man själv limmar på hemma och den typen man får när man går till en salong. Vi har läckra lösögonfransar för alla tillfällen!


Skapa en dramatisk look till fest eller rama in ögonen extra till vardags. Se vårt utbud med märken som. Ett par lösögonfransar går att använda flera gånger. Förvara dem i förpackningen så behåller de formen men tvätta dem aldrig med vatten.


Lösögonfransar wispies

Ardell Wispies är lösögonfransar som gjorts för hand och av äkta hår. Ardell tillverkar kvalitetssmink och verktyg för makeup. Men mest kända är de för sina lösögonfransar som mycket väl kan vara bäst på marknaden. Här hittar du individuella lösögonfransar och halvögonfransar, ögonfransböjare, ögonfranslim och även puder som gör ögonbrynen mörkare och tydligare.


Använd lösögonfransar för att få fylligare eller längre fransar, både till vardags och till fest. Ett tips är att använda en pincett vid appliceringen. Elin - Läckra separerade fransar med fin kurva som öppnar upp ditt öga. Handgjorda fransar av.


Hitta ett helt perfekt par lösögonfransar bland alla nyheter från fransexperterna Ardell. Här finns vår absoluta favorit, Demi Wispies , som ger naturligt fina. Demi Wispies lösögonfransar ger dig riktigt många olika utseenden.


Ardell Invisibands Demi Wispies är allt som du behöver för att kunna få vackra ögonfransar. Det finns fransar både till vardag och till fest! De är framställda av 1 steriliserade människohår, och skapar en helt fantastisk effekt! Baby demi wispies från Ardell!


Men observera, jag har extreeeemt hooded eyes så jag kan inte bära upp stora glammiga och dramatiska fransar, så letar du efter sådana köp inte den här modellen. Dessa lösögonfransar från Ardell kommer i modellen ‘ Wispies ’ som är väldigt populära bland kändisar och skönhetsbloggare. Det är alltså långa, fina men ganska utspridda lösögonfransar man får och vi som testade förstod varför de är så populära. Ardell har ett brett sortiment av lösögonfransar så att du enkelt kan hitta just de fransar som passar just dig.


Förpackningen innehåller ett par ögonfransar samt lim. Ardell erbjuder både hela rader med lösögonfransar i olika längder och volym. Du hittar även singelfransar som franstippar i Ardells sortiment.


Lösögonfransar kan lyfta vilken makeup som helst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg