torsdag 10 december 2015

Bra startsida internet

En snabb startsida som du kan anpassa efter dina behov. Vi har samlat de bästa länkarna inom alla kategorier. Allt du behöver på ett ställe! Bästa länkarna på startsidan startpage4u.


Vi publicerar även intressanta artiklar med jämna mellanrum. En bra startsida att ha för att snabbt för en nyhetsöverblick.

TV-guide, onlinespel, nyheter, snabblänkar, roliga filmer, väder, sökboxar, bilder med mera. Sveriges snyggaste startsida. Startsida med klick till allt. Din personliga startsida på Internet med kalender, adressbok, att-göra-lista m. Internet Explorer, välj Verktyg och sedan Internetalternativ. Du kan lägga till flera webbadresser som startsidor, eller lägga till den webbplats som du är på just nu genom att välja Använd aktuell.


Denna sida är skapad av Jens Lundmark som ett projekt efter att jag aldrig hittat en startsida som jag tyckt har det mesta jag vill hitta när jag öppnar min webbläsare. Sidan använder cookies. Klicka sedan på den blå länken Ändra.

Ta bort texten i rutan (där står antingen about:blank eller en annan webbplats). Välj en egen startside. Här får du hjälp med hur du byter startsida i din webbläsare. Här kan du npassa din egen startsida.


I övre högra hörnet finner du Catwebb. Du aldrig behöver spara något i favoriter. Eller finns det någon bättre ? Markera fliken Allmänt om den inte redan är vald.


Den följer webbstandarder, visar allt korrekt och allt är nedskalat för att du inte ska reflektera över att det faktiskt är en webbläsare du använder. Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Den största fördelen med WiFi är att du i stort sett kan röra dig fritt där din router är placerad (om den är bra placerad) utan att tappa eller försämra din uppkoppling. Om ditt mobilabonnemang har begränsad surf kan dessutom spara mobildata genom att använda dig av WiFi istället.


Internetstiftelsen är oberoende, verkar för ett internet som bidrar positivt till människa och samhälle och ansvarar för toppdomänen. Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Anmäl dig här för att få vårt nyhetsbrev direkt i din e-post. E-tjänsten är anpassad för dator och fungerar inte på mobiltelefon eller surfplatta. Ska du företräda någon annan?


Skaffa fullmakt innan du loggar in.

Vi ansvarar för internets svenska toppdomän. Intäkterna från affärsverksamheten finansierar en rad satsningar i syfte att möjliggöra att människor kan nyttja internet på bästa sätt, och stimulera kunskapsdelning och innovation med inriktning på internet. Lägg till dina favoritlänkar på Webgate!


Efter du fyllt i länkar och beskrivning och klickar på Spara favoriter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg