onsdag 16 december 2015

Gattostretto lund

Gattostretto lund

Fantastiska Erbjudanden i Lund. Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Här finner du äkta italiensk mat lagad med kärlek och passion. Precis som i Italien men i Lund. Vi erbjuder dig traditionella italienska maträtter och vår egen sommelier (från Rom) kan dessutom guida dig genom vårt fina italienska vin- och ölsortiment.


Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen. Gattostretto AB är ett mindre aktiebolag med anställda. Missa inte att du kan optimera din sida hos hitta. Testa kostnadsfritt i tre månader.


Maten är av högsta kvalitet, tillagad till perfektion. Denna spännande dryck bjuder på många underbara aromer och smakupplevelser. Kulturen i Lund är vårt största besöksmål, och där visas ett tjugotal utställningar, både tillfälliga utställningar och basutställningar som står i flera år. Här kan du också läsa om våra medicinhistoriska utställningar i Lund och Helsingborg, samt kulturhistoriska utställningar på andra besöksmål. Vi serverar lunch mellan 12.


För den som vill fika erbjuds rykande färska och hembakta italienska bakverk. Både lunch och fika kan avnjutas, men det är inte alltid så lätt att få plats. Betyg: Genuin och god mat! Plus i kanten för att man får bra service och. Gröna Lund erbjuder mat och dryck för alla smaker, med inspiration från världens alla hörn.


Restaurangens ägare har sina rötter på Sicilien och i köket finner du kockar med antingen italienskt ursprung eller med mångårig erfarenhet av det italienska köket. Vår kulinariska filosofi välkommen. Vi finns i Saluhallen i Lund och erbjuder kvalitetsråvaror, hemlagad mat och ett stort utbud av kvalitetsdrycker. Bedste restauranter i Lund , Sverige: Se TripAdvisor-rejsendes anmeldelser af restauranter i Lund , og søg på køkken, pris, sted og meget mere.


Om informationen inte finns just nu kan den komma att vara. Vi hämtar informationen. Jobbar på Fitness 24seven AB. Mitt i centrala Lund ligger historiska Restaurang Spisen. Hitta Kattesund Lund.


Spisen har behållt delar av den atmosfär som anlades under 70-talet. Här intar Du god mat i en anrik och mysig lokal med vackra detaljer. Här hittar du alla restauranger i Lund.


Gattostretto lund

Se betyg, recensioner och bilder. Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what’s great and not so great in Lund and beyond. Italiailristorante, Kom till italia il ristorante och kombinera den perfekta julklapp med olika delikatesser från Italien.


En modern thairestaurang i Lund som serverar mat med inspiration från det asiatiska köket i anrika skånska lokaler. Behöver ni beställa Catering till ert företag så har vi fri utkörning inom Lund vid beställning av minst. Finns att läsa om under fliken Nyårsmeny. Besök någon av våra restauranger och njut av genuin italiensk mat där kärlek och respekt för de italienska råvarorna genomsyrar menyerna.


Vassilis Kourkakis med personal Passa på att få rabatt på all mat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg