måndag 28 december 2015

Singelresor 2017

Unna dig egentid och åk på en singelresa med Solresor. Här har vi samlat hotell som erbjuder singelrum till bra priser. Vi åker västerut och besöker San Francisco och det berömda Alcatraz innan vi fortsätter till surfarnas ö Hawaii. Våra Ving-solo resor perfekt för dig som vill åka ensam på en resa.


I vårt breda utbud hittar du resor för dig som vill resa själv. Res ensam tillsammans med andra och dela stora upplevelser.

Singelresor Så mycket bättre tillsammans. Du bor i enkelrum och rår dig själv eller delar med någon annan resenär. På dessa resor kan vi oftast erbjuda fler antal enkelrum.


Resorna är några utvalda datum på destinationer från vårt ordinarie program. En del av våra gruppresor och äventyrsresor är speciellt utvalda singelresor. Det betyder att de bara är öppna för dig som åker ensam, eller tillsammans med en eller flera kompisar, föräldrar eller vuxna barn.


Par är däremot inte tillåtna på singelresorna – men självklart på alla våra andra avgångar. Idéen bakom äkta singelresor är följande: Arrangören arrangerar en singelresa med t.

Han garanterar singelresegrupper med lika stort antal män och kvinnor (genom att endast acceptera kvinnor, även om fler skulle anmäla sig). Vi har hittills fått fullt på våra resor vi arrangerat och har väl aldrig upplevt så mycket skratt, glädje, respekt och gemenskap. Vi har arrangerat resor till Brasilien, Sydafrika, Portugal, Cuba m. Vietnam 2-Mars Denna resa är bokningsbar och allt finns att.


Erbjudanden inom Seniorresor - Har du äntligen tiden och möjligheten att resa till ditt drömresemål? Här hittar du allt från spännande till avkopplande resor i. Vi har finkammat jordklotet på jakt efter världens bästa vandrings- och cykelresmål. Resultatet är ett 30-tal oförglömliga reseäventyr till fots och på cykel. Ordnar långresor för singlar av äventyrs- och upplevelsekaraktär till resmål som Peru, Kina och Costa Rica.


På de flesta resor är allt inkluderat - måltider, måltidsdrycker, alla utflykter, aktiviteter och svensk guide. Däremot kostar det extra om man vill bo ensam i dubbelrum. Följ med PRO medlemsresor på en vacker vårkryssning på Rhen, en av Europas längsta och mest betydelsefulla floder.


Vår kryssning tar dig genom tre länder. Aktiv semester - Tränings- och vandringsresor med svenska instruktörer. Boka din resa med Solresor! Maxa julen – så firar du under hela december.


Att trampa nya stigar ger dig en resa utöver det vanliga, det förstod TEMA tidigt.

En vandringsresa är skön för kropp och själ. Vandring gör att du kommer. Alla drömmer vi säkert om den perfekta julen med varm glögg och pepparkakor i hemmets lugna vrå, medan snöflingorna sakta dalar ner utanför fönstret.


Hitta vinterresan till solen på Apollo. I vinter kan du resa till bland annat Kanarieöarna, Egypten och Dubai.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg