tisdag 29 december 2015

Alla kvinnors hus

Vi är en kvinnojour i Stockholm som ger stö rådgivning och. Vi tar emot kvinnor , män, deras barn och medföljande djur. Alla Kvinnors Hus är en ideell och partipolitiskt obunden. Alla kvinnors hus hjälper kvinnor och barn som utsätts för våld i en nära relation. Kvinnojour i Stockholm som erbjuder stöd och skyddat boende till våldsutsatta kvinnor , män samt deras medföljande barn och husdjur.


Vi svarar på mail på vardagar mellan 09.

Ni har bidragit till att vi kan erbjuda stöd och hjälp för många kvinnor och barn, utsatta för våld i nära relation. Stöd oss och bli medlem! Vi lyssnar, ger råd och stöd samt hjälper kvinnor och barn som är utsatta för våld i en nära relation. TILL ALLA KVINNORS HUS ! Vi arbetar också med förövare, som i de flesta fall är män. Kvinnorna och deras barn har inspirerats av Nordiska museets utställning Folkkonst och bilder från Digitalt Museum.


Utifrån dessa har de skapat olika föremål i keramik. Negativa asylbeslut och tvångsdeporteringar märks som psykiskt illamående inte minst bland kvinnor i asylprocessen.

Det hade gått att få till ett avtal snabbt. Vi är otroligt stolta och överväldigade över ert engagemang och era bidrag till såväl kvällen som vår verksamhet. Vi har Roks, Riksorganisationen för Kvinnojourer och tjejjourer i Sverige, som paraplyorganisation. Vi följer Roks etiska riktlinjer.


I år har vi arbetat för att våldsutsatta kvinnor och barn ska få den hjälp och stöd de behöver för att gå vidare till ett nytt liv, fritt från våld och övergrepp. Tack för att ni stöttar oss i vårt arbete! Med bas i Stockholm har man under års tid hjälpt våldsutsatta kvinnor och barn. Organisationen är ideell och partipolitiskt obunden, vilket betyder att man förlitar sig på utomstående faktorer som medlemskap, donationer och samarbetspartners för att fungera. Torsdagen den mars lanserar vi tillsammans med Svenska Bostäder initiativet No More Excuses.


Gå in på instagram och följ oss. TRÄFFA ALLA KVINNORS HUS PÅ BOKMÄSSAN! Temat för årets bokmässa i G. Boken finns även att beställa på vår hemsida! Då kan kvinnan få stanna lite längre. Samma situation råder bland andra kvinnojourer i Stockholms län.


FNs internationella dag för avskaffandet av mäns våld mot kvinnor. Föreningen verkar för ett samhälle där ingen ska behöva utsättas för vål hot eller sexuella övergrepp.

Verksamheten består av tre delar: 1. I lager 16kr Köp. Viktig för att barn inte ska behöva uppleva våld från någon, vidrig för att hon verkar tro att det bara är pappor som är roten till allt ont. Dokumentären om sångerskan Josefin Nilsson och berättelsen om våldet hon utsattes för av en man hon hade en relation me gör att fler hör av sig för att få hjälp. Det uppger kvinnojourer och stödlinjer för SVT. Vi kan ta emot upp till kvinnor och deras barn samtidigt.


Vi erbjuder även stödsamtal, individuellt eller i grupp för kvinnor och barn som inte bor i det skyddade boendet. Se hela profilen på LinkedIn, upptäck Lottas. Lotta har angett jobb i sin profil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg