onsdag 30 december 2015

Vad tänder män på i sängen

Fel sängkammare: Att somna i barnkammaren. Att skriva ett demokratiskt reportage och redovisa både manliga och kvinnliga missar i sängen. De vanligaste tabbarna en kvinna gör i sängen : 1. Tar inte på hans penis.


Detta är vad de flesta män klagar på. Flera män har svarat på vad det sexigaste någon kan göra i sängen är.

Här har du deras svar. Vi tycker alla olika om vad som är bra eller dåligt. Alla män visar det kanske inte, men både män och kvinnor älskar komplimanger. Det behöver inte vara dirty talk men att man berättar vad man vill och vad man gillar.


Det gör det avslappnat och sexigt. Läs även Därför ska du ha sexförbud i sängen. Sex ska inte vara krystat eller något jobbigt. Det ska vara härligt och skönt.

Jag vill att min partner ska våga ta för sig och bjuda på sig. Men hur gör jag det då? Straight killar vad tänder ni på i sängen ? Någon speciell ställning eller något som tjejen gör eller så? Det här är väl lite kinky kanske, men blir galet sugen och stenhård av att bli spoonad och omhållen av en naken tjej.


Cilla, 2 ingenjör, Mälardalen: ”Jag tänder på sexiga sms” ”Sexiga sms typJag längtar tills du är här och jag får kyssa dig i nacken är perfekt uppladdning om man ska ses senare. När jag läser meddelandet börjar jag direkt längta efter den där kyssen och vad den kan leda till. Hår på bröstet är manligt, mjukt och mysigt. Tycker om lite hårda tag mer än mjuk romantisk sex. De flesta jag datat har haft ett neutralt ingångsläge om man säger, hångel och kel och man smeker varandra, båda tar initiativ.


Saker det andra könet tror att vi tänder på i sängen. Skriv gärna på vad tjejer. Varför tänder man på att vara undergiven Undrar vad det är som gör att ni tänder på att vara undergivna i sängen.


Själv har jag ingen lust att vara det utan vill ha jämlikt sex. Tycker inte att det är något konstigt, alla är vi olika. Män är extremt visuella och stimuleras av att få se hur du smeker dig själv, det gör dom riktigt kåta. Ingen vill ha en tyst kvinna i sängen.


Hörs du inte så kommer han förmodligen att tro att du inte njuter.

Du behöver inte låtsasstöna som en porrstjärna, men försök visa honom vad du gillar. Vad som väcker lusten hos män och kvinnor kanske känns som en självklarhet men svaret kan överraska dig. Nu visar en ny stor studie vad vi vill ha för att gå igång i sovrummet – och vad som verkligen inte tänder oss.


Ja vad tänder du på sexuellt. Och vad blir du tänd på när du har det tex en speciellt plats att. Sexprat kräver en viss finess, eller snarare en känsla för vad den andre vill ha.


Olika personer tänder på olika saker. Du vet inte hur den du ligger med gillar att bli smekt innan du har testat eller frågat, så varför skulle du veta vad den gillar att höra i sängen ? Läs av signalerna din partner ger. Beröm i sängen Jag älskar att få beröm i sängen av min partner, mer sånt! Kevin, Visad njutning Kvinnor som vågar visa att dem njuter helt ohämmat är det sexigaste som finns. Vincent, Kort hår = hett Jag tänder på tjejer med kort hår.


Nu innan vi gräva djupare i vad som tänder honom på , det är viktigt att du förstår en sak — Taurus män vill känna sig som en ANSLUTNING med dig. Naturligtvis, de älskar fysisk skönhet, men det betyder inte så mycket om du inte koppla in sig på det känslomässiga planet. En säng är fristående eller väggfast sovmöbel, avsedd för oftast en eller två personer att sova eller vila i. Den är vanligen försedd med madrass och sängkläder.


Vid inköp av säng är det vanligen själva stommen man köper: en sängram med eller utan gavlar beroende på sängens formgivning. Madrassen köps separat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg