tisdag 29 december 2015

Hur raggar man upp en tjej

Hur raggar man upp en tjej

Hitta en partner snabbt här. Så jag undrar vad ni har för tips på hur fan man raggar upp en tjej ! Ska man säga något till dom? Oftast är det så hög musik så att det inte går. Men om det är hyfsat tyst, vad ska man säga? Sånt beror på hur bra samtal ni hade också, ibland kan jag snacka med en tjej jättekort men tänka äh vafan, jag frågar om hennes nummer ändå, det kan inte skada.


Hur raggar man upp en tjej

Hur gör man med blicken? Det har nog bara hänt en gång att tjejen inte ger sitt nummer då, men jag kanske bara har haft tur. Istället väljer de att inte svara senare.


Tecken på hur tjejer raggar på killar, som de inte har någon aning om. Läs mer här hur man flörtar på bästa sätt på modette. Tips för hur man raggar upp tjejer på en nattklubb och får de resultat man vill ha. Jag har varit ute på så många nattklubbar den senaste tiden och jag har sett att killarna som är där verkligen inte har någon aning om hur man raggar upp tjejer.


Hur raggar man upp en tjej

Så har du tips på någon schysst gayklubb? Eller är det bättre att ragga på vanliga uteställen? Ursäkta att jag skrev typ en bok. Matilda, du är skitsnygg och jag gillar dina. I dag är han något av en expert i hur man flörtar, men så har det inte alltid varit.


Jag var minst socialt kompetent i hela världen när jag växte upp och hade inte koll på hur man gjorde för att flörta eller ragga , men har alltid varit i långa förhållanden. Jag var över när jag blev singel för en längre period. Tex sa min killkompis att man ska inte svara för fort o spela svår. Vill självklart inte ha en kille som ifrågasätter o så om man är för seg men som ändå visar att han tänker på en.


Det är inte alltid lätt att ragga. Men detta kan nog göra det lite enklare, i alla fall för killar som vill ragga på tjejer (som gillar killar)! Nyheterhar frågat lite tjejer vad de fastnar för när en kille visar intresse – här är resultatet. Nu har det börjat en ganska snygg tjej bakom disken där man kan hämta fixa etc. Bara för att kanske veta vem hon är och lära känna henne lite.


Här ska vi försöka reda ut vad du kan göra för att öka dina chanser att få henne intresserad. För många män , plocka upp flickor är en svår uppgift. Spanet som raggar på alla: Den är typen är ute efter någon, bara vem som helst, och antingen mest för ett ligg eller två.


I en tråd på forumet Reddit så fick killar svara på frågan hur är det bästa sättet för en tjej att bjuda ut dig på? Vänta tills jag är ensam, fråga mig inte framför mina vänner eftersom att, för det första blir det mer intimt och för det andra så känns det som att du lägger ner mer tanke på det, skriver en användare. I dagens avsnitt blir vi lite på snusen med er och snackar om hur man raggar. Om du vill veta vilka signaler en tjej skickar till dig när hon vill gå hem med dig bör du kolla på den här videon! Och om du lyssnar på dessa signaler kommer du se att du har bättre framgång med att få hem tjejen du vill ha!


Om du inte lyssnar på dessa signaler som du får? Alltså hur raggar jag upp en man ? Vill inte bara flirta, utan vill få till det. Jag är men det är bara en siffra tyckte detsamma när jag var eller yngre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg