måndag 14 december 2015

Kärlek är

Fråga någon vad kärlek är , då är den intet annat än vind som susar i rosorna och därpå stillar av. Men ofta är den också ett segel som aldrig rämnar,och. Ett exempel är föräldrars kärlek till sina barn. Ett annat är den känsla som två människor känner för varandra som innehåller en både fysisk och psykisk attraktion.


Närhet är den bästa medicinen, när något inte har gått som det ska. Kärleken är tålmodig och god. Den finner inte glädje i orätten, men gläds med sanningen.


Allt bär den, allt tror den, allt hoppas den, allt uthärdar den. Guds kärlek är som stranden och som gräset, är vind och vidd och ett oändligt hem Vi vill den frihet där vi är oss själva, den frihet vi kan göra något av, som ej är tomhet men en rymd för drömmar en jord där träd och blommor kan slå rot. Men nu består tro, hopp och kärlek , dessa tre, och störst. Men dej vill jag följa i vinter och vår och alla min levnads dagar.


Mitt hjärta är ditt, ditt hjärta är mitt och aldrig jag lämnar det åter. Min lycka är din, din lycka är min och gråten är min när du gråter. Det är alltså inte konstigt att vi söker efter en partner, det här visar att kärlek inte bara är en känsla, det är något vi har en drift efter i våra hjärnor, precis som vår drift att hitta mat och vatten1. Men hur vet man att kärleken man funnit verkligen är äkta?


Det är vår och Dunne reser till Rom för att gå på pappas bröllop. Det är tack vare henne det blir av, det är i alla fall vad hon tror själv. En år lång studie från Harvard-universitetet visar att deltagarnas enda livslånga mål hade varit glädje och livsbejakande händelser var det enda som betydde något för dem i slutändan. Speciellt kärlek i sig eller sökandet efter kärlek , var det viktigaste i livet.


Om jag ta­lar både människors och äng­lars språk, men sak­nar kärlek, är jag ba­ra ekan­de brons, en skrällan­de cym­bal. Och om jag har pro­fe­tisk gåva och känner al­la hem­lig­he­ter­na och har he­la kun­ska­pen, och om jag har all tro så att jag kan flyt­ta berg, men sak­nar kärlek, är jag ingen­ting. UMO är en webbplats för alla som är mellan och år. Sveriges alla regioner är med och betalar för UMO.


Det är solklart att kärlek får livet att röra på sig, och att undvika kärleken bara för att man har gått igenom en dålig upplevelse är inte något man bör göra. Vänd aldrig kärleken ryggen. Låt den genomsyra hela din kropp.


Kärlek är

Lyrics of KÄRLEKEN ÄR by Jill Johnson: En ängel flög förbi, Mot himmelen så fri, Men hon lämnade sitt leende på vår jor Som en sol som värmer oss, Och som. Som att hålla upp en dörr, sitta bredvid en sjuk släkting eller skicka en hälsning till sin ledsna vän. Samtidigt är kärlek ett mångtydigt begrepp med ett myller av betydelser i vardagsspråket, i skönlitteratur och andra konstformer, liksom i religiösa urkunder. Om kärleken omfamnar dig, är orsaken inte din storlek. Vi blandar ihop våra känslor och förgör oss själva.


Så om du drunknar är det dags att komma till ytan för lite luft. Vi bör inte behöva ändra oss själva för att passa vår partner. Om det bara är en förälskelse vet du aldrig var du har den andra om hen inte är med dig.


Kärlek är

Den ger dig en känsla av frihet, och du. Om vi vill ha den måste vi dela med oss. Den är kärleksfull och helad. Vi kan inte odla och exportera rädsla och samtidigt skörda kärlek.


Citat om att kärleken övervinner allt. När man hittat helt rätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg