måndag 21 december 2015

Kvinnor otrogna på jobbet

Men när personer över år tillfrågades uppgav tio procent att de vänsterprasslat på jobbet. Efter att människor har fyllt år gör statistiken ett skutt. Män och kvinnor är ungefär lika otrogna. Jag är en 32-årig kvinna , sambo med en ganska okej kille sedan två år. Jag har sett en framtid för oss med barn, hus och villa.


Men så gjorde jag något väldigt dumt och konstigt för att vara mig. På mitt jobb jobbar det en ganska dryg kille, lite åt stekarhållet. Vältränad och alltid klädd i snygg välsittande kostym.


Otrohet på jobbet har alltid varit en utav de främsta ställen att ha en affär på. Men vad är det som får de flesta att vara otrogna , just på jobbet ? Jo, när man … Är i ett förhållande som inte tillfredställer dig så är det lätt att du drar dig till de närmsta kretsarna. Mer information om undersökningen berättar att av de otrogna kvinnorna (av 3) medger att de är otrogna på jobbet medan inte rekommenderar att ligga med en kollega även om många av dem säger att ha en affär på arbetsplatsen är spännande, roligt och enklare. Fattar mest inte att (och nu svär jag i kyrkan) framför allt kvinnor verkar ha så lätt att bli sugna på en annan man på jobbet. Men detta kan väl iofs bero på att FL är ett kvinnodominerat forum (som jag upplever det iallafall).


Det börjar med att hon hittar ett kvitto från en guldsmedsbutik i hans jackficka. Två likadana smycken är inslagna på kvittot. Själv fick hon ett smycke av honom i julas men vem har fått det andra? Kvinnan börjar misstänka att hennes man träffar någon annan, hon försöker ta reda på sanningen men kommer inte längre.


Var otrogen på jobbet för några år sen med en arbetskollega. Hon var singel då och jag hade ett taskigt äktenskap och vi åkte mycket bil i tjänsten så man lärde känna varandra ganska bra. Första gången det hände så stannade vi vid vägen och hon sög av mig i bilen och sen blev det basa värre varje gång vi jobbade tillsammans. Psykolog Maria Farm reder ut hur man går vidare i sin relation efter en otrohetsaffär.


Kvinnor otrogna på jobbet

Anna, 5 skickade hemliga sms när hennes man tittade på tv. Erik, 4 hade sex med sin älskarinna i träningslokalen på jobbet. Emma, träffade sina älskare via en dejtingsajt. För Söndag berättar tre män och tre kvinnor om sina otrohetsaffärer. Här berättar två män och två kvinnor om den nya otroheten.


Min fru var otrogen på nätet” Ulf är en av många som har blivit utsatt för den nya otroheten - på nätet. En dag upptäcker han att hans kvinna har en intensiv romans med en främmande man som hon träffat på chatten. Ulfs värld faller ihop.


Kvinnor otrogna på jobbet

Testa om din partner är otrogen , bedrar dig, vänsterprasslar. Idag är det mer allmänt accepterat att ha vänner av motsatt kön, och vi spenderar mer tid på jobbet än någonsin tidigare. Det är naturligtvis omöjligt för oss att förutspå om din partner är otrogen i ett online test. Otrogen , Hanrej, Otrogen Fru, Otrogen Svensk, Påkommen, Taxi och mycket mer. När denna attraktiva kontorsflicka upptäcker att hennes pojkvän kastar blickar omkring sig tar hon ut sin ilska genom att knulla en manlig kollega på jobbet.


Det visade sig att han knappt varit med några kvinnor alls tidigare, och jag fick upprepa gång på gång att sexet varit bra. Trots det var han ett vrak tills jag lyckades köra iväg honom nästa morgon. Efter det undvek jag honom på jobbet , det kändes som att jag hade utnyttjat honom fast det ju inte alls var så.


Kvinnor otrogna på jobbet

Vill höra när din vackra fru Anna blir uppvaktad av någon man som har upptäckt hennes skönhet när du är ute i något ärende och Anna har tullat på några drinkar i värmen och kavaljeren lurar iväg den godtrogna Anna på något som slutar i het passion, gärna forsättningar efteråt också med henne och hennes ångest vad hon gjorde. All models were years of age or older at the time of depiction. This site is rated with.


Det som skrämmer mig mest är att jag har varit ute på krogen i år varje vecka och träffat massor av kvinnor som varit beredda att vara otrogna mot sina män. Då tappar jag tron på att kvinnor verkligen går att lita på iallafall dom snygga;-) Men nu trodde jag att jag träffat en ärlig tjej. Man får väl se vad som händer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg