torsdag 10 december 2015

Glidskydd takstege

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Nu , även lägre pris! Hos oss hittar du ett gäng varianter som passar just ditt tak. Alla våra glidskydd är godkända så om ni har fått uppbackning av sotaren så kan ni känna er trygga med våra produkter. Smidig beställning av glidskydd.


Vi vet att välja rätt glidskydd kan vara en snårig djungel.

Var försiktig när du jobbar med huset och skaffa ett glidskydd som förankrar stegen vid fasaden. För din skull, men också för sotare och hantverkare som kan behöva ta sig upp på ditt tak. Fast glidskydd för väggstege vid takfot som passar alla takprofiler.


Varmgalvat i tegelrött pulverlack. Vid branta tak (gt;55°) kan dock den lösa markstegens översta stegpinne hänga på ett glidskydd som är monterat direkt på eller under takstegen. Med tilläggsprodukterna Länk och Monteringspaket omvandlas Universaltaksteget till en fast takstege. Skorstensskyddaren erbjuder allt inom taksäkerhets- och takskyddsprodukter.


Glidskydd finns för alla taktäckningsmaterial. Med ett glidskydd för takstege kommer du känna dig säker att arbeta uppe på taket och behöver inte oroa dig för att stegen ska åka iväg.

Dessa glidskydd finns i universal som passar alla stegar men det finns även specialanpassade som passar mer specifika stegar. Kroken kan även monteras på taksarg eller direkt på taket när hängränna saknas. Kroken kan kompletteras med en fästskena som passar till flesta av våra infästningar. Eftersom glidskydd är ett hett eftersökt ämne här på sotarbloggen kan det vara bra med lite extra information om hur just ditt takskydd kan förbättras. Det ultimata är om alla har typgodkänt, CE märkt, eller på annat sätt godkänt takskydd med fastbultade takstegar och glidskydd.


Nu är dock verkligheten än annan. Undviker att din stege glider åt sidan eller tippar. Det finns varianter för alla typer av stegar och det behövs ingen speciell skötsel av dessa då de är gjorda för att klara av att vara utomhus. De är enkla att montera och lika enkla att ta bort igen. Välj butik eller ange postnummer För att kunna visa aktuellt lagersaldo och sortiment så vill vi att du väljer i vilken region du vill handla.


Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Ett väldigt universellt och flexibelt glidskydd , kan monteras direkt till takstege eller takb. Per Wikstrands takstegar i varmförzinkat stål, lätta stegar med säkerhet i fokus.


Steget passar alla vanligt förekommande typer av. Gemensamt är dock att man som fastighetsägare måste se till att nödvändiga stegar eller glidskydd finns tillgängliga och är ordentligt monterade samt underhållna. Har du tänkt köpa takstege kan vi varmt rekommendera att du tar en titt på våra produkter i vår nätbutik.


Lägst priser på Takstege Spara pengar här! Passa in glidskyddet så den lösa stegen vilar mot hängrännan eller takfoten.

Monteras i de nedersta hålen med minst 2st Mx med muttrar och brickor. I vårt produktsortiment hittar du installationsfärdiga paket med SafeGrip takstegar för alla tak, i flera olika längder. I vårt sortiment finns även enskilda fästen, tilläggsutrustning och andra takstegstillbehör för alla typer av tak. Takstegar används som en förbindelse mellan fasadstegar och takbryggor. Väcker liv i den här gamla frågan.


Sotaren vill ha ett glidskydd monterat och vi har papptak. Helst skulle jag vilja sätta fast glidskyddet i takfotsbrädan eller på väggen men några sådana produkter verkar inte finnas. Finns glidskydd man monterar på hängrännan men de är inte godkända.


Vill inte skruva fast direkt i takpappen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg