fredag 25 december 2015

Gmail konto

GB of storage, less spam, and mobile access. Gmail är tillgängligt på alla Android- och iOS-enheter och stationära datorer. Sortera, samarbeta eller ring en vän utan att lämna inkorgen.


Gmail-konto för jobbet med företagets domännamn, t. Du får använda bokstäver, siffror och punkter.

Du kan även lägga till ett telefonnummer i din profil på Gmail om du vill få en kod för att återställa lösenordet via SMS. Ett av de enklaste och mest tillförlitliga sätten att skydda ditt konto är att ha ett mobilnummer kopplat till kontot. Du kan granska och justera vissa sekretessalternativ nu och hitta ännu fler inställningar om du loggar in eller skapar ett konto. Om uppgifterna redan är ifyllda och du behöver logga in på ett annat konto klickar du på Använd ett annat konto.


Ange din e-postadress och klicka på Anslut. Outlook öppnar ett Gmail -fönster där du uppmanas att uppge ditt lösen ord. Ange lösen ordet och välj Loggain.


Gör så här för att konfigurera ett konto : Gå till account.

Om du hellre vill skapa en ny e-postadress väljer du Skaffa en ny e-postadress , väljer Nästa och följer sedan instruktionerna. Logga in och välj sedan Skapa ett! Under Anslutna konton väljer du Gmail. Detta är det namn som mottagarna ser när de får ett e-postmeddelande från dig. Du kan behöva ange ett användarnamn och lösenord för Gmail - kontot.


När du lägger till en e-postadress måste du verifiera att du äger det kontot. Faktiskt, när du logga in på ditt Gmail , kontot och lösenordet har varit automatiskt ihågkommen av registret på datorn eller hårddisken. Väj information från ditt e-postkonto som Kontakter eller Kalender.


Tryck på Nästa och vänta på att Mail verifierar kontot. Om du inte ser e-postleverantören trycker du på Annat för att lägga till kontot manuellt. Gmail var bland de första med att erbjuda sina användare gigabyte gratis utrymme.


Då Gmail kom till var det vanligt att webbmail-tjänster (som Hotmail, !, svenska Spray med flera) endast hade några megabyte lagringsutrymme för post. Säker, privat och annonsfri e-post för ditt företag Med Gmail hålls du uppdaterad med meddelandeaviseringar i realtid. Dessutom lagras viktig e-post och data på ett säkert sätt. IT-administratörer kan hantera konton från flera organisationer och enheter centralt.


Mindre skräppost – Gmail blockerar skräppost innan den hamnar i din inkorg vilket gör ditt konto säkert och fritt från skräppost.

Hur är det med The privacy. Jag har en Gmail som består av förnamn. Saken är den att jag har gift mig och då bytt efternamn. Finns det något sätt att slå ihop de två konton som jag gar, eller på något sätt migrera från efternamntill efternamn2? Men alla gillar inte att använda ett webbgränssnitt, utan föredrar ett e-postprogram.


Du kan faktiskt läsa din Gmail i vilket e-postprogram som helst och du kan ha flera konton i samma program för att komma åt all din mejl på ett enda ställe. Ditt användarnamn för det här kontot , till exempel appleseed. Vissa e-postleverantörer vill ha din fullständiga e-postadress som användarnamn. Lösenord Det e-postlösenord som du använder för att logga in på kontot med.


Port Det portnummer som används av servern för inkommande e-post.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg