fredag 25 december 2015

Nya mazda cx5

Alltid lägre pris på Skruvat. Gamla CX-upplevde jag som lite bullrig, lite rörig inredning och jag har haft svårt att förstå det stora intresset för bilen. Men nya CX-är bättre på flera områden. Priset för den nya modellen är ännu inte officiellt. Vi kallar dem för i Activsense.


Mazda har presenterat sin nya CX-5.

Tills dess har biltillverkaren släppt en dunkel bild och säger att de har förbättrat CX-i alla aspekter för att möta den tuffa konkurrensen i segmentet. Allt har dock setts över minutiöst och klart förbättrats. Med högre kvalitet kan du och dina passagerare njuta av lyx, komfort och körglädje i Mazdas senaste vidareutveckling sitt koncept - Kodo Soul of Motion. Kontakta din närmaste återförsäljare för ett bra erbjudande.


Läs mer om modellen Läs mer om. Dessa tekniker använder sensorer och kameror för att övervaka omgivningen och se till att du alltid är trygg. Nya exteriören ger modellen ett sportigare utseende med bland annat bredare front och tunnare fram- och bakljus.


Ventilerade säten, Apple CarPlay och nya smakfulla interiörval kompletterar den redan höga säkerhets- och tekniknivån.

Resultatet är en intuitiv körupplevelse med bil och förare i total harmoni. Markfrigången är centimeter. Invändigt har nya generationen CX-fått en förnyad instrumentpanel och mittkonsol med en tums pekskärm mitt på.


Mazdas nya CX-har fått ett rejält lyft utseendemässigt samtidigt som det hänt en hel del även på insidan. Bilen vi testar har den nya 5-liters bensinmotorn och Optimum-paketet med högst utrustningsnivå, och här hittar vi det mesta. Sveriges första bilsajt!


Vi har just nu 1st annonser för den. Majoriteten av våra CX-har diesel som bränsle men det finns också ett mindre antal bensin. Förbättrad på punkt efter punkt. Så att du istället kan lägga pengarna på tillbehör eller helt enkelt bara spara de.


Perfekt för dig som gått i tankarna ett tag nu, vad väntar du på? Redan innan den nya kompakta crossovern ens börjat säljas. Men trots detta har priser och utmärkelser nära nog haglat över bilen och dess nya Skyactiv-teknik. Och framförallt: ännu roligare att köra. Kom in och låt oss visa vad alla nya finesser betyder för säkerheten, komforten och känslan bakom ratten.


På våra anläggningar hittar du ett stort sortiment både av nya och begagnade bilar. Vid plåt- eller lackskada är det någon av våra skadeverkstäder du lämnar in ditt fordon till. Hos oss kan du även tryggt lämna in bilen för all typ av bilservice, byte av vindruta, lagning av stenskott och bilvård.

Service, nybilsgaranti och vägassistans ingår under hela leasingperioden. Hyundai Tucson FULL REVIEW test driven all -new model neu 1. Körmässig levererar den trygga och bekväma egenskaper som borde placera bilen högt på listorna även i fortsättningen. Vi erbjuder alltid ett stort utbud av utställningsbilar och lagerbilar för snabb leverans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg