tisdag 12 maj 2015

Tango stockholm kalender

Pröva våra användarvänliga designverktyg eller välj en av våra tusentals mallar. Många olika designer, layouter och anpassningsmöjligheter att välja bland. För dig utan förkunskaper finns nybörjarkurs i tango och queertango. Tango Calendar Stockholm.


Vårens tangokurser startar i slutet av januari!

Denna sida är endast avsedd för TANGODANS-evenemang i STOCKHOLM - för att du alltid ska vara uppdaterad om det. Dagligt färsk kalender om tillfällen till att dansa i Stockholm och Uppsala i första hand. Särskilt bra för den som vill ut och dansa eller gå kurs. Den som vill dansa lindy hop, vals eller varför inte någon sorts tango.


Främst pardans eller styrdans. Here is an overview - follow the links below to each event for further details! To book classes, milonga pass or the dinner you need to register and ! Vi vill bidra till en välkomnande och öppen tangoscen.

Kom och dansa tango på La Milonga Piccola till. Vi erbjuder undervisning i argentinsk tango i Stockholm från nybörjarnivå och uppåt - våra tangolektioner är alltid förberedda i förväg, och är utformade med kursdeltagarnas perspektiv och behov i fokus. Allmän dans i Stockholm med omnejd. Preliminära danser markerade med grå och kursiv text. Visit Stockholm använder cookies för att ge dig som besökare bästa möjliga upplevelse.


Det bjuds körkonsert, dansuppvisningar, handledd argentinsk folkdans, prova-på finsk tango och förstås … allmän tangodans! För detaljerad information, se föreningens hemsida. Developed by Think Up Themes Ltd.


Avsnitt på den här sidan. Uppplev tangodansens alla steg på en tangokurs! Det finns flera olika typer av tango , såsom argentinsk tango och tiodansens tango som kanske är mest känd i Sverige. Du kan gå en tangokurs för nybörjare eller dansa på lite högre nivå.


Mer om evenemangskalender – Vad händer i Stockholm. Håll dig uppdaterad om Vad som händer i Stockholm idag, i veckan, i helgen eller någon specifik dag. Vi tipsar om afterwork, konserter, teaterföreställningar, kryssningar, party, museum och annat spännande att se och uppleva i Stockholm. Vi fortsätter med den goda traditionen milongor (dansafton med argentinsk tango ) på Birkagården i Stockholm.


Hjärtligt välkomna till Milonga Argentango - platsen dit alla inbjuds för att dansa, mötas, inspirera och glädja varandra!

Det vill Åsa Wikforss, professor i teoretisk filosofi vid Stockholms universitet, försöka ge svar på i Performance Lecture: Om sanning. En unik mix av föreläsning och föreställning i regi av Carolina Frände. Medverkar gör även skådespelarna Kicki Bramberg och Razmus Nyström.


Utländska tangoföreningar. You can create your personal tango events calendar by using the button in each of the events. Start lördag oktober, kl 14. Förkunskaper: inga Avgift: 8kr. Det är lätt att börja dansa tango och desto svårare att sluta.


Kursen ges i samarbete med Simplemente. För att se information om butiken (adress, öppettider, hemsida och aktuella erbjudanden) klicka på adressen eller på butikens namn. Med en publik kalender kan din Förening, Företag, Skola m.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg