måndag 11 maj 2015

Farang avsnitt 5

På C More streamar du utan reklam via tv, dator eller app. Prova veckor gratis - utan bindningstid! Thyras avslöjande av Rickards riktiga identitet har tillfälligt räddat Rickards liv. Nu gäller det för Thyra att snabbt få ut honom ur hans fängelse i Marks verkstad innan hans gamla fiender kommer för att hämta hem honom till Sverige. Fabian kom tillslut ut ur fängelset, men man vet inte riktigt vem som betalade hans borgen.


Totalt blir det åtta avsnitt med Rickard och Thyra i Thailand. Efter ett uppmärksammat bankrån lämnas Rickar som spelas av Ola Rapace, utan valmöjligheter. Han tvingas fly Sverige och överge sin familj för att börja om på andra sidan jorden. Rickard (Ola Rapace) är en före detta kriminell som efter att ha vittnat mot sina kumpaner lever i Thailand med skyddad identitet.


Tio år senare söker hans tonårsdotter Thyra upp honom. Tio år efter hans försvinnande söker hans tonårsdotter Thyra upp honom. Ola Rapace är på topp och med sina blott åtta avsnitt känns serien varken för långdragen eller utspädd. Hennes närvaro blir en väg ur isoleringen, men innebär också en risk för upptäckt, och snart är både Rickard och Thyra i fara. Två av bröderna har hoppat av och lämnat Stockholm, men behovet av pengar finns fortfarande kvar.


Det är nu ligaledaren tar in sin egen far och tillsammans planerar de ett rån mot banken i Heby. Väl i parlamentet skördar Ross vissa framgångar till förmån för sina väljare. Där träffar han även Caroline, som senare presenterar honom för Monk Adderley. Avsnitt Säsong — Avsnitt 5. Det har nästan gått ett år sedan Hoffa greps av polisen för bankrånen. Trots att en lång fängelsevistelse väntar, håller Hoffa fast vid tron att han och Annelie ska gifta sig.


Manus: Lars Lundström. Regi: Erik Leijonborg. Adam måste ligga lågt tills han kommer på hur han ska få Hermine att tappa ansiktet. William skrivs ut från sjukhuset, men Celine har andra planer än att ta hand om en som försökt ta livet av sig.


I Farang möter vi Rickard som lämnat ett kriminellt liv bakom sig och lever i Thailand med skyddad identitet. Noels mjölktänder vägrar lossna. Tur att doktorerna även hanterar tandläkaryrket. Med stor entusiasm och diverse suspekta tandlossningsmetoder kastar de sig över uppdraget. Som tur är får Noel också träffa en lite större tandläkare.


Sök genom att börja skriva namn på program. Sökresultat är nästa element. SVT Barn fungerar bäst med. Svenske Rickard lever ett tillbakadraget liv i halvkriminella kretsar i Thailand. En dag dyker dottern Thyra, som han inte sett på tio år, plötsligt upp och vänder upp och ner på hela hans tillvaro.


Farang avsnitt 5

Se alla Öppet arkivs program med Tusenbröder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg