tisdag 12 maj 2015

Barnpsykolog uppsala

Vi arbetar med lindrig till medelsvår psykisk ohälsa. Läs mer på vår hemsida! Få hjälp av specialister - utan krav på remiss. Barnpsykologerna i Uppsala är en privat mottagning som tar emot barn och ungdomar upp till år. Här finns psykologer med kunskap inom.


Vänd dig till oss om du är i behov av en kompetent och lyssnande barnpsykolog.

Våra erfarna medarbetare genomför också psykologiska bedömningar och vi åtar oss utbildnings- och handledningsuppdrag. Här hittar du länkar till verksamheter som förmedlar kontakt med privata psykologer och terapeuter. Region Uppsala ger möjlighet till privat psykoterapi under vissa förutsättningar och till vissa patientgrupper.


Behandlingen är en avgränsad insats på specialistnivå efter bedömning av specialistpsykiatri. Varje privat psykoterapeut med avtal har möjlighet att ta emot patienter som remitterats enligt gällande remissrutiner. Du har nu kommit till Barnpsykolog Marie Carlssons Hemsida. Jag har jobbat som barnpsykolog i år och jag är mycket engagerad i barnuppfostran och dom problem som uppstår när man som förälder försöker sätta gränser.


Vad är det bästa med att plugga vid Uppsala universitet? Det är verkligen en upplevelse utöver det vanliga.

Hur ser en vanlig dag ut på din utbildning? Dagarna ser lite olika ut på olika kurser. Jag har arbetat länge med barn- och ungdomspsykoterapier och innehar legitimation både i kognitiv beteendeterapi och Ericastiftelsens utbildning i barn- och ungdomspsykoterapi. Dessutom har jag handledarkompetens i psykoterapi.


Idag arbetar jag heltid som privatpraktiserande psykolog i en egen mottagning centralt i Uppsala. Institutionen för psykologi vid Uppsala universitet utbildar psykologer. Vi är en grupp psykoterapeuter som driver en mottagning tillsammans sedan flera år. Vi finns på Drottninggatan i centrala Uppsala.


Vi erbjuder samtalsterapi med olika inriktningar som existentiell, psykodynamisk, kbt samt andra former av terapier som bildpsykoterapi, gestaltterapi, gruppterapi och EMDR behandling. Akademiska sjukhuset har många olika roller – länssjukhus, specialistsjukhus, utbildningssjukhus och forskningssjukhus. Barnpsykolog - barnpsykolog , handledarkompetens, kbt kognitiv beteendeterapi, kognitiv beteendeterapi kbt, familjerådgivning, alkoholproblem, psykologer. Här erbjuder vi kognitiv beteendeterapi (KBT) till vuxna, barn och till par.


Vanliga problem som vi arbetar med är depression, utmattning, stress, ångest, sömn. Här kan Du läsa om Uppsala Psykoterapimottagning — mot­tagningen för psykoterapi, handledning och utbildning i Uppsala. Vi vänder oss till… Privatpersoner, till vilka vi erbjuder samtalsstöd och psykoterapi vid livskriser och traumarelaterade tillstån relationsproblem och svårigheter med självkänsla och självförtroende.


Vi utvecklar, handleder och utbildar människor och organisationer med metoderna KBT, PBS, OBM, BBS. Digital psykologi och psykologisk design är starka kompetenser. Se Uppsala Auktionskammares aktuella och tidigare auktioner.


Ni kan bläddra i aktuella auktionskataloger samt se slutpriser från tidigare auktioner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg