onsdag 20 maj 2015

Hur blir man av med svartsjuka

Skön ljudbok hjälper dig få bort svartsjukan. Hur kan man bli hjälpt? Det första steget ur destruktiv svartsjuka är att komma till insikt om att problemet ligger hos en själv. Att förstå att svartsjukan är överdriven och ett problem man måste ta itu med.


Man bör involvera sin partner, för i de flesta fall kommer man att behöva sin partners hjälp och stöd.

Bli av med svartsjuka som förstör. Det är inte lätt att helt plötsligt sluta känna något, bara för att ens partner säger att man inte borde vara svartsjuk. Känslan finns kvar ändå. En bra fråga som många skulle behöva ställa sig. Man kanske läser dennes sms och mejl och försöker betrakta folk när man är ute tillsammans – man söker efter hot och letar bevis.


Det finns undersökningar som visar att vår svartsjuka bygger på olika saker. Vi kvinnor är rädda för att han ska bli förälska medan män oftast är rädda för att deras partner ska ha sex med någon annan – och att den personen ska visa sig vara mer potent. Finns det befogad och obefogad svartsjuka ?

För att förstå hur man kan bli av svartsjuka - först ta reda på hur du revnovatel. Revnovatel - ett ord i ordlistan för barn av min vän. Om du är en svartsjuk person, vet du förmodligen redan hur mycket skada den kan göra.


Bakgrunden till din svartsjuka är rädsla och förväntningar som kan vara svåra att komma till rätta med , om du inte gör en fokuserad insats för att slippa din svartsjuka. När man försöker bota svartsjuka så kan det vara en god idé att granska sig själv och fundera över varför man tenderar att bli svartsjuk i relationer. Ofta är det grundat i brist på självförtroende.


Lägg sedan till att din nuvarande partner kanske har en historia med att vara otrogen så är det inte konstigt att du blir svartsjuk och inte känner det förtroende som du vill känna. Att gå runt och känna sig svartsjuk är alltså ganska vanligt, men när går det över styr? Det är aldrig okej med vål hot om vål sexuellt våld eller svartsjukebeteenden som handlar om att kontrollera vem man träffar, hur man ser ut eller vart man ska.


Då ska man dra öronen åt sig och fly. Jag är tillsammans med en underbar man och vi har det jättebra tillsammans på nästan alla sätt - problemet i vå. Det händer också att svartsjuka uppstår på grund av rädsla för att bli ensam. Om din man eller pojkvän kommer hitta en annan, kommer du inte att kunna hitta en värdig ersättare och vilja på grund av det ensam. När allt kommer omkring kan den här känslan besöka alla, och det är inget konstigt om det.


Men det händer att svartsjuka blir en trogen kompis av relationer. Problem med svartsjuka. Alla har rätt till sina känslor men ingen har rätt att begränsa andra personer.

Var öppen med hur du känner och berätta i vilka situationer du känner detta utan att vara anklagande. Förbättra din självkänsla. Svartsjuka hänger ofta ihop med självkänsla.


Försök därför att förbättra den för att bli av med din svartsjuka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg