tisdag 19 maj 2015

Gå ut med hundar och tjäna pengar

Upp till rabatt i Hundar. Sista minuten-erbjudanden. Hur mycket man kan tjäna på att gå ut med hundar beror på flera olika faktorer, så som exempelvis hur ofta man gör det (varje dag, en gång i veckan, sporadiskt och så vidare), på hur många hundar det gäller (man betalar i regel per hund , även om man kanske har flera av dem) samt på var man bor.


Deppa inte för att du inte har ett sommarjobb, det finns andra sätt att tjäna pengar på. Gå ut med någons hund.

Känner du någon som behöver hjälp med att rasta hunden ? Under sommaren har du massa tid på dagarna, när hundägarna kanske är på jobbet. Ett sätt att få snabba pengar är att gå ut med andras hundar. Om du ändå ska ut och springa eller gå en långpromenad så kan du ta med dig en hund eller två och få betalt samtidigt som du motionerar. Svara på enkäter: Det finns många hemsidor på nätet som erbjuder dig snabba pengar om du svarar på enkäter på nätet.


Kan du tjäna pengar bara genom att gå ut med hundar ? Faktum är att vi kommer att berätta en sann historia om Cesar Millan. Ja, han är killen du tänker på – han som är känd som ”Mannen som talar med hundar ”.

Idag har du stora möjligheter att tjäna pengar på. Det absolut lättaste och snabbast är att göra precis det du ej vill. Klipp gräs, skotta snö, gå ut med hundar.


Själv fick jag ihop runt 900kr om dagen genom att rasta hundar under förra året. Men du kommer inte hitta något att få pengar ifrån utan att göra något för det. Du vet att du både kan passa hundar och barn och få bra med pengar va? Det finns till exempel appar där du enkelt kan hitta hundar i ditt område som går att passa.


Inte lika enkelt med barn, men kanske finns det någon liten i din omgivning som behöver passas? Second hand – sälja dyrt. Då kan du gå runt i olika.


Undrade om jag kunda gå ut med deras hund ikväll de skulle iväg. Ja visst sa jag Annars så har jag gått igenom hundarna , borstat, klippt klor, klippt päls i tramdynorna, ja, lite sånt smått och gott. Jag har städat nedervåningen. Jag ska inte göra mer idag, jag måste vänta på nyckel så jag kan komma in till hunden som jag ska rasta.


Klippa gräset, städa, gå ut med hunden osv får jag inte pengar för. Det är så jag vill ha det, närhet och glädjen att lära känna sina hundar.

Den som importerar 1valpar på ett år kan aldrig ha det så och har nog inte det som mål heller. Utan målet är att tjäna pengar inget annat. Det finns uppfödare som är medlemmar i svenska kennelklubben och tjänar pengar på sina kullar. Det kan vara roligt och du kan tjäna lite pengar på att ta valpar på din hund , men det innebär mycket jobb och du måste ha en ekonomisk buffert för att klara alla utgifter innan du får betalt för valparna. Pengar är en viktig del av samhället och alla vill ha tillgång till dem.


Du kan göra nästan vad du vill med pengar , men det är inte alltid lätt att tjäna dem och det är inte heller lätt att få ett jobb. Men finns det inte något enkelt och bra sätt att tjäna pengar på? Jo, det finns det faktiskt! Jag behöver all hjälp jag kan få med hur jag kan tjäna pengar. Just nu går jag ut med en hun.


Lägg ut bilder på era hundar svar. Anslut dig till ett affiliate-nätverk och tjäna pengar. Att ha hund innebär många kostnader också. Genom att ha ett konto på någon av de sociala plattformarna som finns, kan du dryga ut kassan genom att låta din hund bli en influenser eller genom att gå med i ett affiliate-nätverk. Man kan faktiskt tjäna rätt bra med pengar på det om man inte är rädd för få lite skit under naglarna om man säger så Fast det beror väl på vad man bor kanske.


Tillverka saker och sälj det. LÄS MER: Julia och Marcus bor i en husbil med barn och hund. Det enda du egentligen behöver är en dator och internetuppkoppling, några grundläggande kunskaper, samt en stark vilja och bra attityd.


Här får du några exempel på sysselsättningar som du kan tjäna pengar på utan att lämna hemmet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg