fredag 29 maj 2015

Bäst i test foundation mogen hy

Köp Bäst Foundation hos Svensk Hälsokost. Fri frakt, bra priser och snabb leverans! Välkonstruerad vinteroverall av högsta kvalitet, som alltid håller varmt och torrt.


En toppresterande modell som uppskattats av både barn och föräldrar. Bli medlem och få på ditt nästa köp. Alltid fri frakt vid köp över 5kr. Vi på Skincity vill sprida vår kunskap och kärlek till hudvård vidare till dig.


Vi ger dig rätt baskunskaper, hjälper dig att hitta rätt nyans för din hy och listar de foundations som vinner vårt stora bäst i test ! Topplista – alla bästa foundations. Scrolla ner längre i artikeln för att läsa en mer utförlig recension om varje foundation och se vilken som passar dig och din hy bäst. Har du oljig hy kan du dock vilja ha en matt finish för att få ett mer hållbart resultat och en torr hud ser oftast bäst ut med lystergivande och återfuktande foundation.


Det finns också en poäng att ha flera foundations för olika tillfällen, förslagsvis en lätt, naturlig makeup till vardags och en mer täckande och hållbar till fest. En foundation går att hitta i antingen flytande form eller i pulver-form. Det som är avgörande vid val av en bra foundation är vilken hudton du har och om din hy är fet, normal eller av blandhy.


Vissa foundations är mer täckande än andra och vissa har även en solskyddsfaktor, vilket är bra om man är mycket ute i solen. En tunn men täckande foundation med solskyddsfaktor som smälter bra in i huden. Resultatet blir naturligt och du får en fin lyster i ansiktet. Har du torr hy är detta en foundation för dig eftersom den inte lägger sig i de torra flikarna utan smälter in som en hudkräm i huden.


Ovanligt dryg foundation ger den torraste hud fin lyster, tack vare transparenta pigment som gör att hyn får glow utan att bli glansig. Finns även i mörka nyanser. Hållbarheten är ovanligt bra. Förbered din hy innan du applicerar foundation. För att du ska få ett så bra resultat som möjligt gäller det att du förbereder din hy väl.


Främst är den avsedd för mogen hu men den fungerar minst lika bra för den yngre hyn. Trots att täckningen är mycket bra kan inte foundationen anas på hyn , den finns helt enkelt bara där och förbättrar utan att synas precis så som en bra produkt ska. Stort test av vilka foundations som är de bästa och vilken du ska köpa om du letar efter ny sort för just din hy.


Perfekt för mogen eller torr hy. Här är en nattkräm som har allt den mogna huden suktar efter. Vitamin A verkar, ihop med mjukgörande oljor rika på Omega och för att ge din hy ny elasticitet och spänst.


Fina linjer och torrhetsrynkor fylls ut allt mer, natt efter natt. Hyn återfår sin forna lyster och tillförs viktig näring. Torr, fet, normal eller kombinerad hy ? Se testvinnare och vilka produkter och tjänster som blev bäst i test. För att få till en jämn frisk, hy och med fin lyster kan ett serum göra underverk. Ett serum matar nämligen din hud med både vitaminer, antioxidanter och fukt.


Här hittar du favoriter och tips på hur du hittar rätt serum för just din hudtyp. Den är oljefri, återfuktar och ger en fin lyster åt ditt ansikte. En perfekt basfoundation. Born this way coverage foundation från Too Faced.


Jag har gjort ett stort test med några av marknadens bästa produkter och utsett bäst i test för. Bäst i test : primers som får sminket att sitta hela dagen. Lägg på din primer efter din ansiktskräm – men innan din foundation ! Det här är en väldigt lyxig kräm som innehåller ingredienser som ger ny vitalitet till trött och torr hy. Känner du dig sliten får din hy förnyad vitalitet efter en månad med den här.


Huden blev helt klart spänstigare och åldersfläckarna klingade av efter ett tag. Riktigt, riktigt bra ! Den ger ett fin skir och härligt naturlig finish, det gör även Phyto teint expert från Sisley. Båda gräver dock ett rejält hål i plånboken, men är å andra sidan dryga i sin konsistens. Söker man bra budgetalternativ är Max Factors Skin luminizer brightener en höstnyhet som ger ett fräscht naturligt resultat på en mogen hy.


Här kan du köpa den till bäst pris! NYX hög-pigmenterade foundation ger dig strålande lyster samtidigt som den täcker missfärgningar och jämnar ut din hy. Applicera den med en fuktig makeup-svamp för bästa resultat. Du som varken känner dig torr eller fet men vill jämna till din hudton kan med fördel gå på den nya generationens ultralätta foundations som låter din hy lysa igenom. Tack vare lättviktiga ingredienser känns de knappt på huden och har en ”blurrande” effekt.


Bäst i test foundation mogen hy

Alternativ till foundation är en färgad dagcreme, BB- eller CC-creme.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg