onsdag 6 maj 2015

Bäst psykolog helsingborg

Reducerat pris via landstinget. Landstingssubventionerad tjänst. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling.


Vill du jobba som psykolog hos oss?

Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Få hjälp av specialister - utan krav på remiss.


Här kan du se hela vår lista på bästa psykologer Helsingborg och deras omgivning recenserade från StarOfService-community from Helsingborg - Skåne. To do that, select the language you would like to translate into in the list below. På mottagningen kan du träffa läkare, specialistsjuksköterska, psykolog , kurator, sjukgymnast och arbetsterapeut. Du kan även komma att träffa annan personal, såsom servicepersonal och administrativ personal och vårdstuderande.


Jag är leg psykolog och leg psykoterapeut i KBT och har främst erfarenhet inom allmänpsykiatrisk verksamhet för vuxna.

Erbjuder tjänster såsom KBT-behandling vid t ex depression, ångest, fobier, tvång, stress, kriser, övervikt, ätstörningar, missbruk, relationsproblem och svårigheter med känslomässig reglering mm. Verksamheten utför behandlingar inom ramen för vårdval Psykoterapi, på uppdrag av Region Skåne. Här hittar du kontaktuppgifter till våra medarbetare i Helsingborg.


Fokus i mitt arbete som psykolog har alltid varit detsamma: att hjälpa barn, ungdomar och vuxna till ökad förståelse och livskvalité, ett bättre utnyttjande av inneboende resurser. I min grundutbildning till psykogick skolning i den psykodynamiska teorin, under årens lopp har jag kompletterat med studier i bl. KBT, neuropsykologi och konsultativt arbetssätt. Testa hur bra ditt företag syns på internet. Din sökning på psykologer legitimerade helsingborg gav företag och du har nått slutet av listan.


Som psykolog har jag givetvis tystnadsplikt och verksamheten lyder under svensk hälso- och sjukvårdslag. Hon har slussats runt till olika instanser för att bli hjälpt, men det har aldrig funkat. Om du bedöms vara i behov av psykiatrisk specialistvård sätter vi dig i kontakt med den mottagning inom psykiatrin som kan hjälpa dig bäst. Om du ska komma tillbaka på ett återbesök hos oss beslutas det i samband med ditt besök.


En legitimerad psykolog har gått en fem årig högskoleutbildning och därefter praktiserat i ett år innan de kan bli legitimerade. Hitta och få information om psykologer i Helsingborg och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Psykolog , psykiater eller psykoterapeut.


Privata psykologer och terapeuter Nedan finns länkar till verksamheter som förmedlar kontakt med privata psykologer och terapeuter. I texten om psykoterapi och psykologisk behandling kan du läsa mer om olika terapiformer och vad du bör tänka på innan du tar kontakt.

Helsingborg , Sverige: Se TripAdvisor-resenärernas omdömen om restauranger i Helsingborg och sök efter kök, pris, plats och så vidare. Men tillgängligheten varierar väldigt från landsting till landsting. Därför är det bäst att du kontaktar ditt landsting och hör efter vad som gäller just där. Privatläkarna ligger i hjärtat av Helsingborg.


Det är lätt att ta bussen eller tåget hit och parkerar gör du också alldeles i närheten. Vår mottagning på Knutpunkten erbjuder primärvår hudmottagning, hälsokontroller, ögonsjukvår vaccinationsmottagning och KBT-terapi i privat regi på uppdrag av Region Skåne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg