tisdag 12 maj 2015

Mood hårfärg brun

Missa inte Black Weekend hos Stayhard med upp till rabatt. Nu har vi fyllt på lagret! Hos KICKS hittar du hårfärg från ledande varumärken, såväl i butik som på nätet. Bli medlem och få på ditt nästa köp.


Alltid fri frakt vid köp över 5kr. Hårtoning, färgning, färginpackning (färgbomb), Välj efter din färgnyans här.

Hos oss hittar du ett stort utbud av det senaste på elektronikmarknaden. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Besök MediaMarkt idag! Medlemskap i tre nivåer.


Varje krona du handlar för ger dig en poäng - och ju mer poäng du samlar, desto högre nivå och. Om du vill färga ditt hår ljusare - välj en nyans som är max ett och ett halvt steg från din naturliga hårfärg. Välkommen till PriceRunner!


De populära färgerna blandas med en gel som gör dem lätta att applicera och ger ett hållbart, jämnt och skimrande resultat!

Vi reserverar oss för tryckfel, avgiftshöjningar från leverantör samt slutförsäljning. Hårfärg från våra varumärken. En permanent hårfärg ska bara användas för att färga ett ofärgat hår och i utväxten. Välj en färg där utväxten inte kontrasterar mot den egna hårfärgen om du vill slippa alltför markant utväxt.


Tänk igenom ordentligt om du ska göra håret blondare, är du för mörk i dig själv blir det inte som på förpackningen. Fel hårfärg kan få dig att se hela år äldre ut än vad du är, berättar frisören och färgexperten Ann-Christin Nilsen för norska tidningen kk. Väljer du tvärtom rätt hårfärg har det lyckligtvis ofta motsatt effekt. Ja, när hår- och hudton matchar varandra kommer du att stråla och se yngre ut. Köp idag skickas imorgon!


Färga håret enkelt hemma. Kolla in toppsäljande här. Nyheter och erbjudanden på hårvårdsprodukter. Med sin unika gelbas får du en enkel och jämn applicering och en färg som skyddar samt vårdar.


Upplev en fantastisk färg som ger ditt hår härlig lyster! Hjälper till att täcka grått hår. Lokala avvikelser i sortiment kan förekomma.

Uppnå och behåll det perfekta färgresultatet med Mood Palette. Den näringsrika färgkrämen, nu med fler mikrooljor, ger ett mer lyxigt resultat än någonsin. Långvarigt färgresultat med ingredienser som även vårdar håret på djupet. Om det blir gult ska ingen asktoning läggas i dock, då kan det bli grönt. Undvik din utväxt hela tiden.


Sen slingor i hätta (tex mood 1el poly blonde). När du sköljt ur slingorna med hättan på lägger du i mood 1pärlblond på. Som ni kanske vet och iallafall ser så har jag sedan helgen en ny hårfärg ! Jag var fullt redo att eventuellt behöva färga det så att det skulle passa min hårfärg , men detta set var som gjort för mig och min nya ombre. Läs också: Från brunt till rött hår – så gjorde jag!


Rabattkod hos Rapunzel of Sweden. Genom att använda vår svart godkänner du detta. Skönhet och Hälsa Kroppsvård och Hygien Hårprodukter.


Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna. Nedan visas ett exempelutbud.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg